Ga naar hoofdinhoud

Werken bij Lightboxx

Werken in een inspirerende omgeving aan de gaafste projecten met de leukste mensen.

Lightboxx in nummers

Bij Lightboxx werken ruim 35 bevlogen medewerkers aan hetzelfde doel: unieke, kenmerkende en uitdagende lichtconcepten creëren die de emoties van mensen prikkelen. Maar ook om geluk, voorspoed en waarde te brengen bij onze klanten. Want dat is immers de ultieme voldoening.

0+
Creatieve licht-fanaten
0+
Koppen koffie per dag
0m2
design kantoorruimte
"Vooral de persoonlijke ontwikkeling staat bij Lightboxx voorop"

Heb jij je licht aan? Wij zoeken heldere lichten.

Omdat wij voortdurend groeien zijn met regelmaat op zoek naar talenten die wilt bijdragen aan de realisatie van onze lichtplannen. Gaat jouw hart sneller kloppen van design, mooie merken, inspirerende omgevingen en creatieve uitspattingen? Kijk dan vooral bij onze vacatures. Maar wees snel, ze zijn gewild!

Wie worden je toekomstige collega's?

Vrijheid, blijheid, zelfstandig vlammen 🔥

In elke relatie is het geven en nemen, zo is dat bij ons niet anders ☺ ! Wat verwachten wij van jou? Het allerbelangrijkste is dat je zelf de verantwoordelijkheid binnen jouw functie pakt. De verantwoordelijkheid om zelfstandig met die vrijheid om te gaan. Om betrokken te zijn en te blijven bij je collega’s en je eigen projecten. Zodat je kunt blijven innoveren in je vak!

"De collega's, de bedrijfscultuur en natuurlijk het werk zelf is fantastisch!"

Mensen met een passie voor licht en design

Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen werken aan unieke lichtplannen voor winkels, horeca, kantoren en luxe woningbouw? Met elkaar werken wij elke dag aan de mooiste uitdagingen om onze klanten te helpen nieuwe hoogtes te bereiken met onze oplossingen in design verlichting. Dit doen wij met passie en liefde voor het vak.

Dit zijn de perks

Naast de gebruikelijke beloningen krijg je nog meer van ons. We zorgen goed voor onze medewerkers en dat zie je terug in onze perks. Kijk zelf maar.

Design werkplek

Saaie kantoren waar de muren op je afkomen?Echt niet! Je komt te werken in een inspirerend en state of the art kantoor dat eigenlijk meer aanvoelt als een tweede thuis.

De beste koffie

Goede koffie draagt bij aan topprestaties, simpel. Daarom krijg je bij ons alleen de beste koffie. Of heb je liever een latte, flat white, cappuccino, espresso of een een good old Americano?

Bar en pooltafel

Alsof het niet op kan, hebben we ook nog een eigen bar mét pooltafel (nee, niet zo’n plastic ding van de speelgoedwinkel). Zo kunnen jij en je collega’s de week gezellig afsluiten tijdens de VrijMiBo.

Gezonde lunch

We willen je graag in topconditie houden. Daarom verzorgen we iedere vrijdag een uitgebreide en gezonde lunch. Op onze kosten! Dus laat je broodtrommel met kleffe boterhammen maar thuis.

Teambuilding

Ieder jaar gaan we op een legendarisch teamuitje en organiseren we veel toffe borrels en feestjes (uiteraard met DJ). Neem jij je goede humeur en de confetti knallers mee? Dan doen wij de rest!

30 gezellige collega's

Ons team bestaat uit ruim 30 gezellige collega’s. Je komt dus te werken in een kleinschalig team waar iedereen de volle aandacht voor elkaar heeft. Je bent dus zeker geen nummertje.