Ga naar hoofdinhoud

Kom jij werken bij Lightboxx ?

Werken in een inspirerende omgeving aan de gaafste projecten met de leukste mensen.
Werken Bij Lightboxx

Heb jij je licht aan?

Wij zoeken heldere lichten.

Omdat wij voortdurend groeien zijn met regelmaat op zoek naar talenten die wilt bijdragen aan de realisatie van onze lichtplannen. Gaat jouw hart sneller kloppen van design, mooie merken, inspirerende omgevingen en creatieve uitspattingen? Kijk dan vooral bij onze vacatures. Maar wees snel, ze zijn gewild!

Ga naar vacatures
Werken Bij Lightboxx
Werken Bij Lightboxx

Jaap — Maakt klanten blij

Ons team

Een team vol superhelden.

Je wil natuurlijk weten wie je collega’s worden. Maak je borst maar nat, want je komt te werken met een team superhelden die van elke dag een te gek avontuur maken. Vergeet niet om je cape mee te nemen, want we vliegen alleen op kruishoogte.

In Gesprek Met Collega Patrick
In Gesprek Met Collega Patrick

Patrick — aka ‘Raketrick’ 🚀

“Werken bij Lightboxx is elke dag gave dingen maken. En dat doen we samen met een supertof team die elkaar echt versterken”.

Jaap

Jaap

Domoticaspecialist bij Lightboxx

Wie worden je toekomstige collega's?

Wie worden je toekomstige collega's?

Wat je krijgt? Dit zijn de perks!

Lightboxx - Over ons

Design werkplek

Een saai kantoor waar de muren op je afkomen? Echt niet! Je komt te werken in een inspirerend en state of the art kantoor dat eigenlijk meer aanvoelt als een tweede thuis.

Werken bij Lightboxx - Bekijk onze vacatures

De beste koffie

Goede koffie draagt bij aan topprestaties, simpel. Daarom krijg je bij ons alleen de beste koffie. Of heb je liever een latte, flat white, cappuccino, espresso of een een good old Americano?

Vrijmibo bij Lightboxx - Werken bij Lightboxx

Bar en pooltafel

Alsof het niet op kan, hebben we ook nog een eigen bar mét pooltafel (nee, niet zo’n plastic ding van de speelgoedwinkel). Zo kunnen jij en je collega’s de week gezellig afsluiten tijdens de VrijMiBo.

Gezonde lunch als je werkt bij Lightboxx

Gezonde lunch

We willen je graag in topconditie houden. Daarom verzorgen we iedere vrijdag een uitgebreide en gezonde lunch. Op onze kosten! Dus laat je broodtrommel met kleffe boterhammen maar thuis.

Teambuilding

Ieder jaar gaan we op een legendarisch teamuitje en organiseren we veel toffe borrels en feestjes (met eigen inhouse DJ). Neem jij je goede humeur en de confetti knallers mee? Dan doen wij de rest!

Team Lightboxx

30 gezellige collega's

Ons team bestaat uit ruim 30 gezellige collega’s. Je komt dus te werken in een kleinschalig team waar iedereen de volle aandacht voor elkaar heeft. Je bent dus zeker geen nummertje.

We hebben momenteel 0 vacatures bij Lightboxx

We hebben momenteel 0 vacatures bij Lightboxx