Skip to content

Kom jij werken bij Lightboxx ?

Werken in een inspirerende omgeving aan de gaafste projecten met de leukste mensen.
Werken Bij Lightboxx

Heb jij je licht aan?

Wij zoeken heldere lichten

We zijn met regelmaat op zoek naar talenten die willen bijdragen aan de realisatie van onze lichtplannen. Gaat je hart sneller kloppen van design, mooie merken, inspirerende omgevingen en creatieve uitspattingen? Kijk dan vooral bij onze vacatures. Maar wees snel, ze zijn gewild!

Werken Bij Lightboxx
Werken Bij Lightboxx

Jaap — Maakt klanten blij

Vacatures die bij jou passen

Vacatures voor echte superhelden

We hebben vacatures op veel verschillende afdelingen. Van sales tot logistiek, of van marketing tot facilitair, er is vast wel een vacature die bij je past.

Werken Bij Lightboxx - Bekijk Onze Vacatures
Werken Bij Lightboxx - Bekijk Onze Vacatures

Ons team

Een team vol superhelden

Je komt te werken met een team superhelden die van elke dag een te gek avontuur maken. Vergeet niet om je cape mee te nemen, want we vliegen alleen op kruishoogte.

In Gesprek Met Collega Patrick
In Gesprek Met Collega Patrick

Patrick — aka ‘Raketrick’ 🚀

Samen impact maken met verlichting

Werken bij Lightboxx is elke dag gave dingen maken voor de mooiste opdrachtgevers. En dat doen we natuurlijk samen met een supertof team, maar ook met een uitgebreid partnernetwerk van interieurontwerpers, architecten en installateurs.

Check onze vacatures

Werken bij Lightboxx
Werken bij Lightboxx
Werken bij Lightboxx - 10 funfacts
Werken bij Lightboxx - Bekijk onze vacatures

Een kijkje in de keuken

Wie worden je toekomstige collega's?

Dit is wat je van ons krijgt!

Ons team krijgt ondersteuning, ruime vakantiedagen, mogelijkheden om iets terug te doen en de financiële middelen die ze nodig hebben om zich zowel binnen als buiten het werk te ontplooien.

Design werkplek

Een saai kantoor waar de muren op je afkomen? Echt niet! Je komt te werken in een inspirerend en state of the art kantoor dat eigenlijk meer aanvoelt als een tweede thuis.

Koffie

De beste koffie

Goede koffie draagt bij aan topprestaties, simpel. Daarom krijg je bij ons alleen de beste koffie. Of heb je liever een latte, flat white, cappuccino, espresso of een een good old Americano?

Pooltafel

Bar en pooltafel

Alsof het niet op kan, hebben we ook nog een eigen bar, mét pooltafel (nee, niet zo’n plastic ding van de speelgoedwinkel). Zo kunnen jij en je collega’s de week gezellig afsluiten tijdens de VrijMiBo.

Lunch

Gezonde lunch

We willen je graag in topconditie houden. Daarom verzorgen we iedere vrijdag een uitgebreide en gezonde lunch. Op onze kosten! Dus laat je broodtrommel met kleffe boterhammen maar thuis.

Teambuilding

Teambuilding

Ieder jaar gaan we op een legendarisch teamuitje en organiseren we veel toffe borrels en feestjes (met eigen inhouse DJ). Neem jij je goede humeur en de confetti knallers mee? Dan doen wij de rest!

Collegas

Gezellige collega's

Ons team bestaat uit ruim 35 gezellige collega’s. Je komt dus te werken in een kleinschalig team waar iedereen de volle aandacht voor elkaar heeft. Je bent dus zeker geen nummertje.

Groei

Aandacht voor groei

We vinden het belangrijk om te investeren in de groei en persoonlijke ontwikkeling van onze mensen. Of dat nu zakelijk of privé is, obstakels zien we als groeikansen.

Customer Centricity

Customer centric team

Onze klanten begrijpen is de sleutel tot het leveren van een uitzonderlijk product. Sluit je aan bij een nieuwsgierig team dat klanten centraal stelt bij alles wat we doen.

We hebben momenteel 0 vacatures bij Lightboxx

Neem de volgende stap en ga een gesprek met ons aan om te onderzoeken of onze openstaande functies overeenkomen met jouw ambities.

“Lightboxx voelde voor mij als thuiskomen. De fantastische werkplek en de leuke collega’s zijn dingen waar ik iedere dag weer naar uitkijk.”

Marlein Schuil - Lightboxx

Marlein

Accountmanager bij Lightboxx