skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen
Carriere

Werken bij Lightboxx

Heb jij je licht aan?💡

Wij zoeken heldere lichten

Bij Lightboxx werken ruim 25 bevlogen medewerkers aan hetzelfde resultaat: unieke, kenmerkende en uitdagende lichtconcepten creëren die de emoties van mensen prikkelen en zorgen voor een welkom gevoel. Maar ook om geluk, voorspoed en waarde te brengen bij onze klanten. Want dat is immers de ultieme voldoening. Omdat wij voortdurend groeien zijn met regelmaat op zoek naar dat ene talent die wilt bijdragen aan de gaafste projecten, concepten en plannen. Gaat jouw hart sneller kloppen van design, mooie merken, inspirerende omgevingen en creatieve uitspattingen? Kijk dan vooral bij onze vacatures. Maar wees snel, ze zijn gewild!

Bekijk onze vacatures
Werken Bij Lightboxx
Lightboxx in het kort

10 fun facts

  • 25 getalenteerde en gezellige collega’s
  • Elk jaar te gekke teamuitjes en borrels
  • Natuurlijk een VrijMiBo in onze eigen bar
  • Daag collega’s uit voor een potje pool of tafelvoetbal
  • Saaie kantoorruimtes bestaan hier niet
  • Iedereen is barista (echt waar!)
  • Inspirerend kantoor en (design)werkomgeving
  • 25 vakantiedagen, als je belooft dat je terug komt
  • Geen dag is hetzelfde
  • Bij ons zie je het licht, letterlijk…
Collega's

Mensen met passie voor licht

Wil jij samen met een ambitieuze groep mensen werken aan de verduurzaming van winkels, horeca, kantoren, publieke ruimtes en luxe woningbouw door middel van duurzame verlichting en domotica oplossingen? Bij Lightboxx krijg jij de kans om je vaardigheden te ontplooien en deel uit te maken van een ambitieus en gepassioneerd team ontwerpers en adviseurs. Met elkaar werken wij dag in dag uit aan de mooiste uitdagingen om onze klanten te helpen nieuwe hoogtes te bereiken met onze oplossingen in designverlichting en domotica. Dit doen wij met passie en liefde voor het vak.

Vrijheid, blijheid

Zelfstandig vlammen🔥

In elke relatie is het geven en nemen, zo is dat bij ons niet anders ☺ ! Wat verwachten wij van jou? Het allerbelangrijkste is dat je zelf de verantwoordelijkheid binnen jouw functie pakt. De verantwoordelijkheid om zelfstandig met de gegeven vrijheid om te gaan. Om betrokken te zijn en te blijven bij je collega’s en je eigen projecten. Zodat je kunt blijven innoveren in je vak!

Eigen Verantwoordelijkheid - Lightboxx
Laat van je horen
Open sollicitatie

Getalenteerde mensen ontmoeten vinden wij altijd leuk. Dus als jouw uitdaging er nu even niet tussen staat, stuur ons dan een berichtje. Laat ons weten hoe jij de markt wilt uitdagen. Met ons.

[]
1 Step 1
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
×Close search
Zoeken