Skip to content

Studio

Ik wil lichtadvies Lichtadvies Gratis brochures

Een uitgedacht lichtplan voor jouw woning

Ga je verbouwen, laat je een huis bouwen of wil je de verlichting in je woning eens goed onder handen nemen? Geen nood! Wij weten echt alles van verlichting en ontwerpen maatwerk lichtplannen waar je buren jaloers op zijn.

Sfeervol wonen met onze verlichting voor thuis

Elk lichtplan dat we ontwerpen is maatwerk en ondersteunt niet alleen je interieur, maar ook de architectuur, zichtlijnen, daglichtinval, kleuren in je interieur en je meubilair. We streven naar een perfecte samenhang tussen licht, interieur en architectuur.

Verlichting Voor Woningen

Aandacht voor jouw thuisgevoel

We ontwerpen lichtplannen waarin sfeer, warmte en dat echte thuisgevoel kernwaarden zijn. Jouw wensen staan centraal wanneer het gaat om de verlichting voor je woning. Zo lekker was thuiskomen nog nooit!

Lichtadvies En Lichtplan Voor Woningen

Ontzorgt van moodboard tot montage

Van advies tot lichtplan en monteren; wij hebben alles onder één dak en onze vakmensen ontzorgen jou! Zo hoef jij je nergens zorgen om te maken en weet je zeker dat je straks kunt genieten van een sfeervol verlicht interieur. Bakkie doen?

Lichtadvies En Lichtplan Voor Woningen

Recente projecten in de woningmarkt.

Deze klanten hebben we recentelijk blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Ontdek de merken verlichting voor jouw project

Met een keuze uit 83 merken is er altijd een merk dat past binnen jouw verlichtingsproject.

Inspiratie opdoen? Download onze gratis brochures

We hebben 4 gratis brochures, boordevol verlichting, inspirerende projecten en de beste merken verlichting voor je samengesteld.

Checkmark
Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox
Checkmark
De mooiste verlichting voor jouw project
Checkmark
Inspirerende projecten en klantcases
Ja, ik wil inspiratie opdoen
Download Onze Brochures
Download Onze Brochures

Veelgestelde vragen over verlichting voor woningen.

Een lichtplan voor je woning maken is nog niet zo eenvoudig als het lijkt. Om te beginnen dien je eerst de ruimtes in kaart te brengen waar je (nieuwe) verlichting wil toepassen. Ook zul je moeten gaan nadenken over de functie van de ruimte en wie de ruimte gaat gebruiken. Daarnaast zul je rekening moeten houden met de basisverlichting, accent verlichting en decoratieve verlichting.

Hoe dan ook, zorg voor een goede en duidelijke plattegrond. Vervolgens kun je beginnen met het intekenen van de verlichting. Maar waar moet je beginnen? En hoeveel verlichting heb ik nodig? Allemaal vragen die we in de blog “In 5 stappen een lichtplan maken” beantwoorden.

De kosten voor het maken van een lichtplan lopen sterk uiteen. De ene partij rekent hier een schamele €250 voor, terwijl je bij een ander rustig €1250 betaald.

Een goed (basis) lichtplan kost al snel ruim €750. Maar wat krijg je hiervoor? Wat mag je voor dit bedrag verwachten en waar moet je zoal op letten wanneer je met een bedrijf in zee gaat om een lichtplan te laten maken.

Allemaal vragen die we in de blog “Wat kost een lichtplan” beantwoorden.

Doorgaans wordt er in een woonkamer gebruik gemaakt van basisverlichting (in- of opbouwspots of railverlichting), decoratieve verlichting (staande lampen, hanglampen en bureau- of tafellampen) en accentverlichting (ledstrips, wandlampen, indirecte verlichting). Voor meer informatie over een lichtplan voor je woonkamer, lees dan onze blog Lichtplan woonkamer maken: zo doe je dat!