skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen
Maak je verlichting slim

Slimme domotica oplossingen

Steeds meer huishoudens en bedrijven schakelen over op domotica, oftewel de slimme aansturing van verlichting en apparaten. Maar wat is domotica precies en wat kan je er zoal mee? Domotica, of huisautomatisering, zorgt voor een slim huis (smart home) waarbij je verlichting, maar ook andere apparaten in huis, centraal kan sturen. Dankzij domotica kan de verlichting automatisch uit als we er niet zijn, kan de verwarming inschakelen zodra we bijna thuiskomen en kan het zonnescherm omlaag zodra de zon in ons gezicht begint te schijnen. Dit zijn voorbeelden van oplossingen die al beschikbaar zijn. De toekomst zal nog veel meer mogelijkheden bieden. Dankzij systemen die weten waar we behoefte aan hebben en apparaten kunnen aansturen. En dankzij slimme algoritmen, die ons leren kennen en aan de slag gaan als een persoonlijke assistent die met ons meedenkt.

Slimme verlichting

Maak je verlichting slim! Onze domotica producten maken je “domme” verlichting slim. Bedien je verlichting in een handomdraai.

Bedien Je Verlichting Met Onze Slimme Domotica
Wees in controle

Jij bepaald! Schakel of dim je verlichting eenvoudig met onze apps. Wees in controle over welke verlichting aan of uit moet, of juist iets zachter moet branden.

Lage Energiekosten Slimme Verlichting En Domotica
Verlaag je energiekosten

Ben je niet thuis? Met onze oplossingen schakelt de verlichting automatisch uit bij afwezigheid. Hierdoor bespaar je op je energiekosten.

Vertel me meer!

Wat is domotica

Het is de automatisering van processen in huis of in een bedrijfsgebouw. Daarvoor maken we gebruik van elektronica. De elektronische apparaten helpen ons veiliger, energiezuiniger en slimmer te wonen en te werken. Apparaten zijn bedraad of gebruiken WiFi of Bluetooth om met elkaar te communiceren. Domotica verbindt verschillende apparaten. Denk hierbij aan de verlichting, de verwarming, de airco, net als zonwering, verlichting en beveiligingssystemen. Bovendien kun je steeds meer apparaten koppelen, zoals het koffiezetapparaat, de koelkast, magnetron en de oven. Aangestuurd via internet, zowel vanuit huis als wanneer je onderweg bent.

Rako Domotica
Philips Hue Koop Je Bij Lightboxx
Een één-tweetje

Domotica in onze lichtplannen

In onze lichtconcepten en lichtadvies nemen wij steeds vaker smart home oplossingen mee in het ontwerp. Denk hierbij aan de aansturing van de basisverlichting, maar ook de decoratieve verlichting. Zodoende kunnen onze klanten de verlichting gecentraliseerd aansturen middels een app of een touchscreen, zoals een iPad of een touchpanel. Onze domotica oplossingen zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, winkels, en horecagelegenheden.

Onze domotica merken

Een domotica systeem kiezen

Een domotica of smart home systeem kies je niet zomaar. Alvorens je een systeem kies dien je goed te kijken wat je allemaal wilt besturen en in hoeverre je jouw woning of bedrijf slim wilt maken. Wil je alleen de verlichting kunnen sturen? Of misschien ook andere apparaten, zoals gordijnen, klimaatregeling, muziek en TV, of zelfs je koelkast, wasmachine en vaatwasser? Laat ons je adviseren. Wij beschikken over een selectie van de beste domotica en smart home systemen die jouw woning of bedrijf écht slim maken.

Rako Domotica Koop Je Bij Lightboxx
Philips Hue Koop Je Bij Lightboxx
Crestron Domotica Kopen Bij Lightboxx
Basalte Domotica Koop Je Bij Lightboxx
Casambi - CBU-TED - CBU-ASD Bluetooth Dimmers Koop Je Bij Lightboxx
×Close search
Zoeken