skip to Main Content

Onze domotica oplossingen.

Maak je verlichting slim.

Slim je verlichting bedienen met domotica

Steeds meer huishoudens en bedrijven schakelen over op domotica, oftewel de slimme aansturing van verlichting en apparaten. Maar wat is domotica precies en wat kan je er zoal mee? Domotica, of huisautomatisering, zorgt voor een slim huis (smart home) waarbij je verlichting, maar ook andere apparaten in huis, centraal kan sturen. Dankzij domotica kan de verlichting automatisch uit als we er niet zijn, kan de verwarming inschakelen zodra we bijna thuiskomen en kan het zonnescherm omlaag zodra de zon in ons gezicht begint te schijnen. Dit zijn voorbeelden van oplossingen die al beschikbaar zijn. De toekomst zal nog veel meer mogelijkheden bieden. Dankzij systemen die weten waar we behoefte aan hebben en apparaten kunnen aansturen. En dankzij slimme algoritmen, die ons leren kennen en aan de slag gaan als een persoonlijke assistent die met ons meedenkt.

Basalte Eve Domotica

Wat is domotica en wat kun je ermee.

Domotica is een verzamelnaam, waarbij technologie en efficiency voorop staan. Het is kortweg het automatiseren van processen in huis of in een bedrijfsgebouw. Daarvoor maken we gebruik van elektronica. De elektronische apparaten helpen ons veiliger, energiezuiniger en slimmer te wonen en te werken. Apparaten zijn bedraad of gebruiken WiFi of Bluetooth om met elkaar te communiceren. Domotica verbindt verschillende apparaten. Denk hierbij aan de verlichting, muzieksystemen, de verwarming, de airco, net als zonwering en beveiligingssystemen.

Rako Domotica
Slimme verlichting

Maak je verlichting slim! Onze domotica producten maken je “domme” verlichting slim. Bedien je verlichting in een handomdraai.

Wees in controle

Jij bepaald! Schakel of dim je verlichting eenvoudig met onze apps. Wees in controle over welke verlichting aan of uit moet, of juist iets zachter moet branden.

Verlaag je energiekosten

Ben je niet thuis? Met onze oplossingen schakelt de verlichting automatisch uit bij afwezigheid. Hierdoor bespaar je op je energiekosten.

Domotica en energie besparen.

Een slim domoticasysteem levert niet alleen comfort en veiligheid. Je kunt er ook flink mee besparen op de energiekosten. Bijvoorbeeld door het instellen van scènes waarmee je aangeeft wanneer de verlichting automatisch moet uitschakelen als er na een bepaald aantal minuten geen aanwezigheid meer in de ruimte is. Hierdoor bespaar je al snel op onnodige energiekosten. Maar energie besparen met een domotica systeem gaat verder dan alleen verlichting. Denk bijvoorbeeld ook aan het automatisch uitschakelen of lager zetten van de verwarming als je niet thuis bent. Zo bespaar je al gauw enkele tientallen euro’s per jaar op je energiekosten.

Domotica, Lichtsturing En Slimme Verlichting Koop Je Bij Lightboxx

Domotica in onze lichtplannen

In onze lichtplannen en lichtadvies nemen wij steeds vaker domotica oplossingen mee in het ontwerp. Denk hierbij aan de aansturing van de basisverlichting, maar ook de decoratieve verlichting. Zodoende kunnen onze klanten de verlichting gecentraliseerd in- en uitschakelen, dimmen en scènes instellen middels een app of een touchscreen, zoals een iPad of een touchpanel. Onze domotica oplossingen zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook ideaal voor bijvoorbeeld kantoorgebouwen, winkels, horecagelegenheden of de openbare ruimte.

Philips Hue Koop Je Bij Lightboxx

Waarom kiezen voor een domoticasysteem van Lightboxx?

Een systeem voor ieder budget

Keuze uit verschillende systemen. Voor elk budget hebben we een slim domoticasysteem.

Installatie en programmering

Installatie en programmering is geen probleem. Wij verzorgen het graag voor je.

Besparen met domotica

Bespaar enkele tientallen euro’s per jaar op je energierekening met onze systemen.

Minder knoppen, meer comfort

Gecentraliseerd al je slimme apparaten sturen. Verlichting, muziek, verwarming, zonwering en meer.

Maatwerk domotica

Wij leveren maatwerk en gepersonaliseerde domotica oplossingen, geen standaard werk.

Meer comfort

Verhoog het comfort en verduurzaam je woning of bedrijf eenvoudig met onze domoticasystemen.

Een slim domotica systeem kiezen

Een domotica of smart home systeem kies je niet zomaar. Alvorens je een systeem kies dien je goed te kijken wat je allemaal wilt besturen en in hoeverre je jouw woning of bedrijf slim wilt maken. Wil je alleen de verlichting kunnen sturen? Of misschien ook andere apparaten, zoals gordijnen, klimaatregeling, muziek en TV, of zelfs je koelkast, wasmachine en vaatwasser? Laat ons je adviseren. Wij beschikken over een selectie van de beste domotica en smart home systemen die jouw woning of bedrijf écht slim maken.

Rako domotica koop je bij Lightboxx
Crestron domotica kopen bij Lightboxx
Basalte domotica koop je bij Lightboxx
Casambi - CBU-TED - CBU-ASD bluetooth dimmers koop je bij Lightboxx