Ga naar hoofdinhoud

Lichtplan laten maken in Aalsmeer

Een persoonlijk en maatwerk lichtadvies en lichtplan. Vraag nu vrijblijvend lichtadvies aan.
Lichtplan Winkel In Aalsmeer
Horeca Verlichting Door Lightboxx
Lichtplan Villa In Aalsmeer
Lichtplan Laten Maken Voor Kantoor In Aalsmeer

Wil je een lichtplan laten maken in Aalsmeer of ben je op zoek naar lichtadvies? Woon of werk je in Aalsmeer en kan je wel wat hulp gebruiken bij het ontwerpen van een lichtplan? Het sfeervol verlichten van een woning of bedrijfsruimte kan een flinke uitdaging zijn. Zeker als je niet weet waar je moet beginnen. Daarom helpen wij particulieren en bedrijven met het ontwerpen van een uniek en sfeervol lichtplan.

"Lightboxx heeft ons laten zien hoe verlichting kan bijdragen aan de beleving van je interieur."
Aniek en Rutger — Aalsmeer

Persoonlijk en maatwerk lichtplan laten maken in Aalsmeer

Samen gaan we aan de slag met een uitgedacht en persoonlijk lichtplan dat jouw interieur complimenteert en sfeer brengt. Hierbij is sfeer en een goede balans tussen functionaliteit en design het uitgangspunt. Uiteraard houden we ook sterk rekening met de stijl van het interieur en de ruimtes zodat er een perfecte harmonie tussen interieur en verlichting ontstaat. Ben je nieuwsgierig geworden, spreekt onze werkwijze je aan en wil je een lichtplan laten maken in Aalsmeer? Vraag dan nu vrijblijvend lichtadvies aan.

Ik wil lichtadvies

Let op! Er zijn nog enkele plekken beschikbaar.

Luxe Woonkeuken Verlicht Door Lightboxx
Kantoorruimte verlicht Aalsmeer
Badkamer Verlichting Door Lightboxx

Hoe werkt ons lichtadvies in Aalsmeer

Via onze website vraag je in slechts enkele stappen je lichtadvies aan.
We nemen zo snel mogelijk contact met je op om een afspraak in te plannen voor het maken van een lichtplan.
We maken kennis in onze showroom. In een uitgebreid en persoonlijk gesprek brengen we jouw wensen en behoeften in kaart. We nemen ruim de tijd om te kijken wat voor jou de belangrijkste uitgangspunten zijn in je interieur en het lichtplan. Aansluitend laten we je tijdens een rondleiding in onze experience rooms zien wat verlichting kan doen.
Heb je na de kennismaking een goed gevoel en wil je graag een stapje verder? Dan gaan wij graag aan de slag met een voorlopig ontwerp van het lichtplan. Het kennismakingsgesprek is uiteraard geheel vrijblijvend. Besluit je na het kennismakingsgesprek een voorlopig ontwerp voor een basis lichtplan te laten opstellen door ons? Dat kan al vanaf €395 (excl. btw). Voor grotere en complexere lichtontwerpen, vraag onze klantenservice naar de mogelijkheden.
Tijdens de vervolgafspraak presenteren we je het voorlopig ontwerp en ontvang je direct een scherpe offerte van ons. Zo weet je direct waar je aan toe bent.
Is het voorlopig ontwerp helemaal naar wens? Dan maken we een definitief ontwerp waarin we alle aspecten van het lichtplan vastleggen.
Na opdracht plannen we een zo snel mogelijk een datum voor de levering van de verlichting. Heb je aangegeven dat je de verlichting ook wil laten monteren? Dan plannen we zo snel mogelijk een afspraak in voor de installatie van je lichtplan.
"Dankzij het lichtplan van Lightboxx heeft ons restaurant een luxueuze en exclusieve uitstraling gekregen."
Leroy — Aalsmeer

Lichtplan voor nieuwbouw of bestaande bouw

Nieuwbouw, bestaande bouw, verbouwing of renovatie van je woning of bedrijfspand, een lichtplan laten maken is in elke situatie mogelijk. Maar de ene situatie is de andere niet en daarom zijn niet alleen de mogelijkheden als het gaat om verlichting verschillend, ook vergt elke situatie een andere aanpak. Daarnaast heeft elke situatie zijn voor- en nadelen. Welke voor jou dan ook van toepassing zijn, mogelijkheden zijn er volop en die laten we je graag zien in een vrijblijvend lichtadvies gesprek. Kom je een bakkie doen?