skip to Main Content

Innovatieve winkelverlichting voor de retail

Verhoog de klantbeleving met onze winkelverlichting
Vraag lichtadvies aan

Ben je op zoek naar een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel of shop? Bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een innovatief en kostenbesparend lichtplan voor jouw winkel. Onze collectie intelligente winkelverlichting helpt ondernemers zich te onderscheiden van de concurrentie.

Aantrekkelijke winkelverlichting

Als ondernemer wil je het maximale uit je winkel halen. Je bent vaak bezig met de aankleding van je winkel, de presentaties, het interieur. Maar hoe zit het eigenlijk met de verlichting in jouw winkel? Draagt de verlichting bij aan de klantbeleving? Allemaal vragen waar je als winkelier niet dagelijks mee bezig bent. Desondanks krijgt iedere winkelier er op een zeker moment te maken. Zoals je merkt kan retail verlichting of winkelverlichting een lastig vraagstuk zijn. Bij Lightboxx weten wij daar wel raad mee.

Retail Verlichting - Innovatieve En Energiebesparende Winkelverlichting

Winkelverlichting helpt je onderscheiden

Stel, jouw kledingwinkel bevindt zich in een drukke winkelstraat. In diezelfde winkelstraat zitten nog eens 3 kledingwinkels. Hoe val je dan op tussen al je concurrentie? Jij hebt natuurlijk overal al aan gedacht. Toch is het bij die ene concurrent net iets drukker. Heb je al eens aan de verlichting gedacht?

Door de inzet van de juiste winkelverlichting en etalageverlichting maak je van voorbijgangers juist klanten. Met onze verlichting behaal je meer sfeer, maakt je winkel aantrekkelijker en zorgt er voor dat jouw winkel in het oog van de klant springt.

Winkelverlichting Helpt Je Te Onderscheiden En Verhoogt Je Omzet - Retail Verlichting

Wat mag je van ons verwachten?

Wij verzorgen in het hele traject

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Wij ontwerpen voor ieder budget een lichtplan. Of je nu een boerderijwinkel of een winkelketen hebt.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Wij geven je eerlijk, professioneel en persoonlijk lichtadvies voor jouw winkel of shop.

Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Lichtadviseur Patrick Bij Lightboxx

“De juiste winkelverlichting heeft een grote toegevoegde waarde voor de customer journey en de sfeer van een winkel”

Lichtadviseur Patrick

Prikkel de aandacht en verhoog je omzet tot 10%.

Als winkelier is het belangrijk om de aandacht van je doelgroep te prikkelen. Een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel werkt tevens als een marketing-instrument. Het kan de zichtbaarheid van producten vergroten en helpt om aandacht te vestigen op zones waar je doelgroep door aangetrokken wordt. Hierdoor kan de juiste verlichting voor je winkel omzetverhogend werken, tot zelfs 10% meer omzet. Dat wil je als winkelier niet mis lopen, toch?

Verhoog De Omzet Van Je Winkel Met Onze Winkelverlichting

Waarom kiezen voor winkelverlichting van Lightboxx?

Wat onderscheidt ons nu van de rest? Lampen kan je toch overal wel kopen? Klopt, maar gedegen advies, een uniek lichtplan dat jouw winkel doet shinen en je omzet verhoogt niet? Als het op verlichting voor de retail aankomt hebben wij specialisten in huis die de markt kennen, retailtrends nauwlettend volgen en weten wat er in de markt speelt. Met die kennis voorzien wij winkeliers en retailers al jaren van onderscheidende lichtplannen die winkeliers doen groeien. Dit doen we met een hoogwaardig assortiment retailverlichting, out-of-the-boxx ideeën en weloverwogen keuzes. Niet voor niets zijn wij al jaren dé specialist op het gebied van uitdagende verlichting voor winkeliers in heel Nederland.

Energiezuinige Verlichting Voor Winkels - Retail Verlichting
ReadySetGO!

Download vrijblijvend onze Retail Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je winkel of shop? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste winkelverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Retail Lighting Brochure - Verlichting Voor Winkels - Winkelverlichting
×Close search
Zoeken