Skip to content

Next level verlichting voor de retail

Creëer de ultieme winkelervaring met een maatwerk lichtplan voor de retail. Laat klanten langer verblijven en verhoog je omzet.
Ik wil lichtadvies Gratis brochures
Winkel Verlichting Voor De Retail
Lichtplan Winkel Maken: Zo Doe Je Dat!
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra
Verlichting Voor De Retail En Winkeliers

Next level verlichting voor de retail

Creëer de ultieme winkelervaring met een maatwerk lichtplan voor de retail. Laat klanten langer verblijven en verhoog je omzet.
Winkel Verlichting Voor De Retail
Lichtplan Winkel Maken: Zo Doe Je Dat!
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra
Verlichting Voor De Retail En Winkeliers
 • Sleepfast
 • The Social Hub
 • Nike
 • DAKA Sport
 • Jac Hensen
 • Netflix
 • DENHAM
 • Homint
 • Marriott
 • Van der Valk
 • A-Point
 • Pouw
 • Schadenet

Verlichting voor winkels

Ben je ondernemer in de retail en op zoek naar een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel of shop? Bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een innovatief en kostenbesparend lichtplan voor jouw winkel. Onze collectie intelligente winkelverlichting helpt ondernemers zich te onderscheiden van de concurrentie.

Het maximale uit je winkel halen

Verleidt meer klanten met de juiste verlichting voor de retail

Als winkelier wil je het maximale uit je winkel halen. Je bent vaak bezig met de aankleding van je winkel, de presentaties, het interieur. Maar hoe zit het eigenlijk met de verlichting?

Onze specialisten ontwerpen efficiënte en slimme lichtplannen voor winkels die het maximale uit de shopbeleving willen halen, klanten willen binden en meer omzet willen genereren.

Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra

Onderscheid je van de concurrentie

De juiste winkelverlichting helpt je onderscheiden

Hoe val je op tussen al je concurrentie? Jij hebt natuurlijk overal al aan gedacht. Toch is het bij die ene concurrent net iets drukker. Heb je al eens aan de verlichting gedacht? Door de inzet van de juiste winkelverlichting en etalageverlichting maak je van voorbijgangers klanten. Zo behaal je meer sfeer, maakt je winkel aantrekkelijker en zorgt er voor dat jouw winkel in het oog van de klant springt.

Winkelverlichting

Wij hebben kennis van de markt

Waarom kiezen voor winkelverlichting van Lightboxx?

Als het op verlichting voor de retail aankomt hebben wij specialisten in huis die de markt kennen, retailtrends nauwlettend volgen en weten wat er in de markt speelt. Met die kennis voorzien wij winkeliers en retailers al jaren van onderscheidende lichtplannen je onderneming doen groeien. Dit doen we met een hoogwaardig assortiment retailverlichting, out-of-the-boxx ideeën en weloverwogen keuzes.

Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra

Ons werk

Recente projecten in de retailbranche

Deze klanten hebben we recentelijk blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Ontdek de merken verlichting voor jouw project

Met een keuze uit 82 merken is er altijd een merk dat past binnen jouw verlichtingsproject.

Inspiratie opdoen

Download onze gratis brochures

We hebben 4 gratis brochures, boordevol verlichting, inspirerende projecten en de beste merken verlichting voor je samengesteld.

Checkmark
Direct, gratis en vrijblijvend in je mailbox
Checkmark
De mooiste verlichting voor jouw project
Checkmark
Inspirerende projecten en klantcases
Ja, ik wil inspiratie opdoen
Download Onze Brochures
Download Onze Brochures
Elipse
Sparkle

FAQ

Veelgestelde vragen over verlichting voor de retail.

De etalage is het visitekaartje van je winkel. Het is één van de eerste indrukken die passanten krijgen van je winkel en een belangrijke factor in de beslissing of ze naar binnen gaan of niet. Daarom is het belangrijk om de juiste verlichting in je etalage te plaatsen.

Omdat de opstelling en producten van de etalage vaak veranderen, is het van belang om flexibel inzetbare verlichting te gebruiken. Doorgaans wordt er gekozen voor een spanningsrail met railspots. Railspots zijn populair omdat ze eenvoudig in te delen zijn op de spanningsrail en ook gemakkelijk verplaatst kunnen worden wanneer de opstelling en/of de producten veranderen.

Bij winkelverlichting speelt de kleurtemperatuur een belangrijke rol. Op de vraag welke kleurtemperatuur geschikt is voor jouw winkel is niet echt een eenduidig antwoord op te geven.

Het hangt helemaal af van de ruimtes, sfeer die je wil neerzetten, het interieur, daglichtinval en de producten. Doorgaans wordt er vaak gekozen voor een kleurtemperatuur tussen de 2700k en 3500k. Brood, banket, vlees en vis komen beter tot hun recht in een warmere kleurtemperatuur. In kledingwinkels is het belangrijk om de kleurechtheid van de kleding goed tot hun recht te laten komen. En bij een ijzerwarenwinkel of bouwmarkt gebruik je juist een hogere kleurtemperatuur. Daarnaast is het belangrijk om te onthouden dat niet elke ruimte in je winkel dezelfde kleurtemperatuur nodig heeft.

We hebben een uitgebreid assortiment verlichting welke speciaal ontwikkeld zijn voor bakkerijen, vlees en viswinkels en kledingwinkels. Hierdoor kunnen we in onze lichtplannen voor winkels optimale en effectieve verlichting toepassen.

Veel vragen en veel om rekening mee te houden. Kom je er niet uit en wil je advies over welke kleurtemperatuur geschikt is voor jouw winkel? Vraag dan gerust eens vrijblijvend lichtadvies aan.

Dit is afhankelijk van de ruimte van de winkel. Elke ruimte behoeft een andere hoeveelheid lumen. Het is dus niet zo dat je één waarde kunt aanhouden voor de gehele winkel. Zo heeft een etalage minder lumen nodig dan de winkelvloer, evenals de paskamers, kassagedeelte en presentatie eilanden.

Het aantal lumen per ruimte moet nauwkeurig berekend worden en daardoor is er niet mogelijk om een indicatie of een grove schatting te geven van het aantal benodigde lumen. Laat je daarom goed adviseren en laat ook vooral de ruimtes nauwkeurig berekenen. Zo weet je zeker dat je lichtplan optimaal aansluit op je winkel.

Kom je er niet uit en wil je advies over het aantal lumen per winkelruimte? Vraag dan gerust eens vrijblijvend lichtadvies aan.