skip to Main Content
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra
Verlichting Voor De Retail, Winkels, Detailhandel, Shops En Winkelcentra

Ben je ondernemer in de retail en op zoek naar een uitgedacht lichtplan voor jouw winkel of shop? Bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een innovatief en kostenbesparend lichtplan voor jouw winkel. Onze collectie intelligente winkelverlichting helpt ondernemers zich te onderscheiden van de concurrentie.

Aantrekkelijke verlichting voor de retail

Als ondernemer wil je het maximale uit je winkel halen. Je bent vaak bezig met de aankleding van je winkel, de presentaties, het interieur. Maar hoe zit het eigenlijk met de verlichting in jouw winkel? Draagt de verlichting bij aan de klantbeleving? Allemaal vragen waar je als winkelier niet dagelijks mee bezig bent. Desondanks krijgt iedere winkelier er op een zeker moment te maken. Bij Lightboxx weten wij daar wel raad mee.

Winkelverlichting helpt je onderscheiden

Hoe val je op tussen al je concurrentie? Jij hebt natuurlijk overal al aan gedacht. Toch is het bij die ene concurrent net iets drukker. Heb je al eens aan de verlichting gedacht? Door de inzet van de juiste winkelverlichting en etalageverlichting maak je van voorbijgangers klanten. Zo behaal je meer sfeer, maakt je winkel aantrekkelijker en zorgt er voor dat jouw winkel in het oog van de klant springt.

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen kant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
Kosten Lichtplan

Waarom kiezen voor winkelverlichting van Lightboxx?

Als het op verlichting voor de retail aankomt hebben wij specialisten in huis die de markt kennen, retailtrends nauwlettend volgen en weten wat er in de markt speelt. Met die kennis voorzien wij winkeliers en retailers al jaren van onderscheidende lichtplannen die winkeliers doen groeien. Dit doen we met een hoogwaardig assortiment retailverlichting, out-of-the-boxx ideeƫn en weloverwogen keuzes.

Retail Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeƫn voor de verlichting van je winkel of shop? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste winkelverlichting, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Vraag de brochure aan
Retail Lighting brochure