skip to Main Content
Lichtplan Tuinen En Parken
Lichtplan Villatuin
Grondspots Tuin
Bomen Aanlichten - Lichtplan Tuin

Ben je op zoek naar hoogwaardige buitenverlichting of een doordacht en sfeervol lichtplan voor jouw tuin? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment buitenverlichting, ook staan we graag voor je klaar om een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw buitenproject te ontwikkelen.

In tuinen speelt verlichting een significante rol in sfeer, comfort en beleving.

Laat jouw tuin tot leven komen

Verlichting speelt niet alleen een belangrijk rol in het interieur. Ook in tuinen, buitenverblijven en parken is sfeervolle buitenverlichting een belangrijke factor in de beleving van de omgeving. Lightboxx ontwikkeld en realiseert lichtplannen die tuinen, buitenverblijven en parken tot leven doen komen. Met ons uitgebreide assortiment buitenverlichting kunnen we lichtplannen ontwerpen die helemaal aansluiten op jouw wensen.

Ons assortiment verlichting voor tuinen en parken

Of je nou een gevel, terras, pad, haag, plataan, boompartij of een border wilt uitlichten, voor iedere toepassing hebben we een passende verlichtingsoplossing dat aansluit op jouw wensen. In ons assortiment vind je hoogwaardige grondspots, prikspots, wandlampen, staande lampen en opbouwspots.

Work
Work
Work
Work
Work
Work
Work

Recente succesverhalen

Lichtplan Voor Luxe Villatuin In Sambeek
Lichtplan voor luxe villatuin in Sambeek
Tuinen en parken
Moderne Villatuin Oeffelt
Moderne villatuin in het Brabantse Oeffelt
Tuinen en parken
Buitenverlichting Voor Deze Villatuin Hoevelaken
Luxe tuin woonboerderij Hoevelaken
Tuinen en parken

Je tuin als verlengstuk van je woning

Je tuin is zoveel meer dan alleen een plek om tot rust te komen. Het is namelijk het verlengstuk van je woning. En net als in je woning wil je ook ‘s avonds kunnen genieten in je tuin. Daarom is een goed lichtplan voor je tuin een essentieel onderdeel van de beleving van je tuin. Met onze jarenlange ervaring in het juist uitlichten van tuinen en parken ontwerpen we graag samen een lichtplan voor jouw droomtuin. Aan de hand van jouw wensen en behoeften gaan we graag aan de slag om een sfeervol en uniek lichtplan op maat te maken.

Je tuin sfeervol laten verlichten?

Wil je je tuin sfeervol laten verlichten en ben je op zoek naar een gedegen partij? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. We gaan graag samen met je aan de slag om van jouw tuin een droomtuin te maken. Vraag nu vrijblijvend lichtadvies aan.

Ik wil een sfeervol lichtplan