Skip to content
Vacature alert! We hebben 2 nieuwe vacatures open. Check de vacatures
Scroll down — Scroll Down — 

Meer sfeer en langer buiten genieten met onze buitenverlichting.

Ben je op zoek naar hoogwaardige buitenverlichting of een sfeervol lichtplan voor jouw tuin? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Wij bieden niet alleen een uitgebreid assortiment buitenverlichting, ook staan we graag voor je klaar om een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw buitenproject te ontwikkelen.

Laat jouw tuin tot leven komen.

In jouw tuin is sfeervolle buitenverlichting een belangrijke factor in de beleving van je tuin. Lightboxx ontwerpt en realiseert lichtplannen die tuinen tot leven doen komen. Met ons uitgebreide assortiment buitenverlichting kunnen we een lichtplan ontwerpen dat helemaal aansluiten op jouw wensen.

Verlichting voor tuinen en parken

Je tuin als verlengstuk van je woning.

Je tuin is zoveel meer dan alleen een plek om tot rust te komen. Het is een verlengstuk van je woning. En net als in je woning wil je ook ‘s avonds kunnen genieten in je tuin. Daarom is een goed lichtplan voor je tuin een onmisbaar onderdeel van de beleving. Met jouw wensen gaan we aan de slag om een sfeervol lichtplan op maat te maken waarmee je tuin écht een verlengstuk van je woning wordt. Beloofd!

Verlichting voor tuinen en parken

Ons assortiment verlichting voor tuinen.

Of je nu een gevel, terras, pad, haag, plataan, boompartij of een border wilt uitlichten, voor iedere toepassing hebben we een passende verlichtingsoplossing. In ons assortiment vind je hoogwaardige grondspots, prikspots, wandlampen, staande lampen en opbouwspots.

Buitenverlichting voor deze villatuin Hoevelaken

Je tuin sfeervol laten verlichten?

Dan ben je bij ons aan het juiste adres. We gaan graag samen met je aan de slag om van jouw tuin een droomtuin te maken waar je jarenlang van kunt genieten. En waar je buren stikjaloers op zullen zijn.

Verlichting voor tuinen en parken

De tuinen die we verlicht hebben.

Deze klanten hebben we recentelijk blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Ga naar alle projecten

Ontdek de merken verlichting voor jouw project

Met een keuze uit 84 merken is er altijd een merk dat past binnen jouw verlichtingsproject.

Inspiratie opdoen voor jouw project? Download onze gratis brochures.

We hebben 4 gratis brochures, boordevol verlichting, inspirerende projecten en de beste merken verlichting voor je samengesteld waarmee jij inspiratie kan opdoen voor je project.

Brochures Lightboxx

Veelgestelde vragen over verlichting voor Tuinen.

Heb je vragen over verlichting voor Tuinen branche? Check onze meestgestelde vragen. Staat je vraag er niet tussen? Neem dan contact met ons op.

FAQ

De IP-waarde die je nodig hebt voor in de tuin is afhankelijk van de toepassing:

IP23

Wanneer de buitenverlichting niet direct bloot staat aan de weersinvloeden en beschut worden geïnstalleerd, dan voldoet een armatuur met waarde IP23. Denk bijvoorbeeld aan inbouwspots of wandlampen in een carport, veranda of overkapping.

IP44

Wanneer de buitenverlichting direct tegen de gevel wordt geïnstalleerd en deels bloot staat aan de weersinvloeden, dan voldoet een armatuur met waarde IP44. Denk aan wandlampen aan de gevel, of (hooggelegen) grondspots dicht tegen de gevel.

IP65

Wanneer de buitenverlichting direct bloot staat aan de weersinvloeden, dan heb je een armatuur nodig met waarde IP65. Deze zijn bestand tegen regen, wind, hagel en sneeuw.

IP67

Wil je een armatuur installeren in of nabij een vijver, of wil je grondspots plaatsen op een laaggelegen plek waar het water niet direct kan weglopen? Dan heb je een armatuur nodig met waarde IP67. Deze armaturen zijn bestand tegen directe waterstralen en onderdompeling in water voor maximaal 30 minuten.

IP68

IP68 is de hoogte IP-waarde voor een armatuur. Deze armaturen zijn volledig bestand tegen alle weersinvloeden en permanente onderdompeling in water. Denk bijvoorbeeld aan een grondspot op een plek waar het water niet direct kan weglopen en daardoor meer dan 30 minuten bloot staat aan water. Ook vijververlichting valt hieronder.

Lichtkleuren worden uitgedrukt in Kelvin. Hoe lager de waarde, hoe warmer de kleur. Hoe hoger de waarde, hoe feller de kleur. Lees meer over de verschillende lichtkleuren in onze blog “Verschillende lichtkleuren en kleurtemperaturen led verlichting“.

Over het algemeen is een warmwitte lichtkleur aan te raden. Denk bijvoorbeeld aan 2700K tot 3000K. Deze lichtkleur wordt over het algemeen ervaren als gezellig en huiselijk. Te fel licht, bijvoorbeeld 3500K of 4000K), is juist te fel en kan worden ervaren als koud en kil.

Daarnaast kun je voor sfeerverlichting, zoals een tafellamp, zelf nog een stapje lager gaan, dus 2200K tot 2400K. Deze kleurtemperatuur staat bijna gelijk aan kaarslicht en kan net dat extra beetje sfeer geven aan je tuin.