Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content

Steeds meer kantoren kiezen voor duurzame led verlichting. Led verlichting biedt niet alleen meer comfort en productiviteit op kantoor, maar je bespaart ook al gauw tot 80% op de energiekosten van de verlichting. Lightboxx biedt klanten een totaalpakket van advies tot realisatie voor bedrijven en kantoren die willen besparen, maar ook een uniek en sfeervol lichtplan voor op kantoor willen.

bg2

Kantoorverlichting van Lightboxx

Unieke lichtplannen voor kantoren

Lightboxx ontwerpt en realiseert unieke lichtplannen voor kantoren die net even dat stapje verder willen dan simpelweg een paar sfeerloze led-panelen in een tegelplafond.

Persoonlijke aanpak voor jouw kantoor

In onze lichtplannen stellen we jouw wensen en behoefte centraal en denken we in oplossingen. Alleen samen komen we tot een succesvol en sfeervol lichtplan voor jouw kantoor.

Focus op duurzaamheid

Wij begrijpen goed dat ondernemers graag willen besparen. Daarom focussen we in onze lichtplannen op duurzaamheid om kosten te besparen en de CO-2 footprint te verlagen.

Kantoorverlichting van Lightboxx

Verhoog de productiviteit met onze kantoorverlichting

Lightboxx is gespecialiseerd in kantoorverlichting waarbij de mens centraal staat, ook wel Human Centric Lighting genaamd. Steeds meer kantoren zien de positieve effecten van Human Centric Lighting. Niet zo gek ook, want dit type verlichting zorgt voor meer comfort en welzijn van de medewerkers, maar verhoogd ook de concentratie en productiviteit aanzienlijk.

Verhoog de productiviteit met onze kantoorverlichting

Wat je van ons mag verwachten

Lichtsturing op kantoor

Als ondernemer ben je graag in controle over de verlichting. Lightboxx helpt ondernemers te besparen op hun energiekosten met slimme lichtsturing.

Lichtsturing voor ieder budget

Wij ontwikkelen maatwerk lichtsturing waarbij we rekening houden met budget, wensen en behoeften.

Gedegen en persoonlijk advies

Wij geven je eerlijk, professioneel en persoonlijk advies voor de slimme lichtsturing in jouw kantoor. Zo ben je altijd verzekerd van het juiste systeem voor jouw situatie.

Lichtsturing, domotica en smart home automation van Lightboxx

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg2
bg1
bg3

Wij produceren circulaire kantoorverlichting

Circulaire verlichting

In onze lichtplannen voor kantoren houden wij sterk rekening met circulariteit. Verlichting gaat tegenwoordig jaren mee, maar als een lichtbron aan vervanging toe is, is het armatuur vaak nog geschikt voor een tweede leven. Daarom produceren wij modulaire armaturen die geschikt zijn voor hergebruik.

Verlaag de CO-2 footprint van jouw kantoor

Door de inzet van onze circulaire verlichtingsproducten verlaag jij bovendien de CO-2 footprint van je kantoor en draag je automatisch bij aan een duurzame kringloopmaatschappij. Samen een stapje de goede richting op!

Maatwerk verlichting - circulaire verlichting

Maatwerk verlichting voor kantoor

Unieke maatwerk verlichting

Soms voldoet standaard verlichting niet. Daarom biedt Lightboxx haar klanten de mogelijkheid om maatwerk verlichting te ontwerpen en produceren dat aansluit op het interieur van jouw kantoor, of bijvoorbeeld de huisstijl van jouw onderneming.

Eindeloze mogelijkheden

Wil jij het net even anders? Wil jij uniciteit in jouw project? Wat dacht je bijvoorbeeld van een andere vorm van het armatuur, of misschien wil je de armaturen in een heel andere kleur of een andere lichtkleur. De mogelijkheden zijn vrijwel eindeloos. Onze vakkundige ontwerpers produceren de verlichting geheel naar jouw wens.

bg3
Kantoorverlichting van Lightboxx

Deze klanten gingen je voor

Lightboxx levert kantoorverlichting aan verschillende toonaangevende bedrijven en kantoorprojecten. Ook klant worden? Neem dan gerust eens contact op met een van onze lichtadviseurs. We helpen je graag bij het kiezen van de juiste kantoor verlichting.

Gratis whitepaper kantoorverlichting

Wil je meer te weten komen over kantoorverlichting en de effecten van optimale verlichting op kantoor? Download nu gratis onze whitepaper.

Ja, ik wil de whitepaper
Download gratis de whitepaper kantoorverlichting