Ga naar hoofdinhoud

Verlichting voor op kantoor

Je kantoor verduurzamen? Met onze energiezuinige verlichting voldoet jouw kantoorpand in no-time aan de regelgeving van 2023.
Verlichting voor op kantoor - kantoorverlichting

Steeds meer kantoren kiezen voor duurzame led verlichting. Led verlichting biedt niet alleen meer comfort en productiviteit op kantoor, maar je bespaart ook al gauw tot 80% op de energiekosten van de verlichting. Lightboxx biedt klanten een totaalpakket van advies tot realisatie voor bedrijven en kantoren die willen besparen, maar ook een uniek en sfeervol lichtplan voor op kantoor willen.

Kantoorverlichting van Lightboxx

Lightboxx ontwerpt en realiseert unieke lichtplannen voor kantoren die net even dat stapje verder willen dan simpelweg een paar sfeerloze led-panelen in een tegelplafond. In onze lichtplannen stellen we jouw wensen centraal. Samen komen we tot een succesvol en sfeervol lichtplan voor jouw kantoor. Daarnaast begrijpen we goed dat ondernemers graag willen besparen. Daarom focussen we in onze lichtplannen op duurzaamheid om kosten te besparen en de CO-2 footprint te verlagen.

Human Centric Lighting voor op kantoor

Lightboxx is gespecialiseerd in kantoorverlichting waarbij de mens centraal staat, ook wel Human Centric Lighting genaamd. Steeds meer kantoren zien de positieve effecten van Human Centric Lighting. Niet zo gek ook, want dit type verlichting zorgt voor meer comfort en welzijn van de medewerkers, maar verhoogd ook de concentratie en productiviteit aanzienlijk.

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen kant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
Kosten Lichtplan

Wij werken voor deze klanten

Lightboxx werkt samen met een diversiteit aan bedrijven en organisaties. Door onze brede kennis van verschillende markten en de behoeftes van de doelgroepen zijn wij in staat om lichtconcepten te creëren die exclusieve meerwaarde leveren aan kantooromgevingen.

kantoorverlichting voor Spaces
kantoorverlichting voor Sonos
kantoor verlichting voor Nike
kantoor verlichting voor Netflix
Nationale Nederlanden
kantoor verlichting voor EVBox
kantoor verlichting voor Dura Vermeer
Kantoorverlichting voor ABN Amro
Kantoorverlichting voor 5CA Utrecht

In controle over de verlichting op kantoor

De verlichting op kantoor kan een flinke kostenpost zijn en de energierekening kan hoog oplopen als de verlichting aan staat in ruimtes waar niemand aanwezig is. Met onze slimme lichtsturing en aanwezigheidsdetectie ben je volledig in controle over de verlichting en voorkom je een hoge energierekening. Hierdoor bespaar je jaarlijks al gauw 40% op je energiekosten. Bovendien verduurzaam je hiermee je kantoor. Wist je dat de overheid voor het verduurzamen van kantoren een subsidieregeling heeft? Kijk op de website van de RVO voor meer informatie.

Circulaire verlichting voor kantoor

In onze lichtplannen voor kantoren houden wij sterk rekening met circulariteit. Verlichting gaat tegenwoordig jaren mee, maar als een lichtbron aan vervanging toe is, is het armatuur vaak nog geschikt voor een tweede leven. Daarom produceren wij modulaire armaturen die geschikt zijn voor hergebruik. Door de inzet van onze circulaire verlichtingsproducten verlaag jij bovendien de CO-2 footprint van je kantoor en draag je automatisch bij aan een duurzame kringloopmaatschappij. Samen een stapje de goede richting op!

Gratis whitepaper kantoorverlichting

Wil je meer te weten komen over kantoorverlichting en de effecten van optimale verlichting op kantoor? Download nu gratis onze whitepaper.

Download de whitepaper
Download whitepaper kantoorverlichting