skip to Main Content

Verlichting voor de horeca

Onze concepten creëren sfeer en beleving in jouw etablissement
Vraag lichtadvies aan

Ben je op zoek naar een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw horecagelegenheid? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer, laat je je gasten langer verblijven en verhoog je je omzet. Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de horeca branche wanneer het aankomt op een professioneel lichtadvies, een uitgedacht lichtplan en hoogwaardige verlichting.

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca

Sfeer en beleving zijn dé belangrijkste aspecten binnen de horeca. Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Een restaurant, bar of hotel is een plek voor gezelligheid, een ruimte waar je je thuis moet voelen. Niet alleen het interieur, maar ook de verlichting moet de beleving van de klant versterken.

Vraag lichtadvies aan
Sfeer En Beleving Met Onze Verlichting Voor De Horeca.

Verhoog de klantbeleving in de horeca

De horeca en “beleving” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wil je je gasten prettig verwelkomen en laten verblijven in een omgeving die ze verwelkomt, prikkelt en vasthoudt. De juiste beleving van je onderneming is daarom belangrijk. Die beleving creëer je niet alleen met een prachtig interieur, maar ook met sfeervolle verlichting. Zonder de juiste verlichting komt het interieur vaak niet tot zijn recht. Goede verlichting kan een simpel restaurant omtoveren tot een ware blikvanger. Een goed lichtplan is daarom van belang. Wij helpen je graag om van jouw onderneming een memorabel verblijf te maken.

Verhoog De Klantbeleving In De Horeca.

Wat mag je van ons verwachten

Vakkundige Installatie

Wij verzorgen het hele verlichtingstraject

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Voor Ieder Budget

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu een café of een restaurant met een Michelin ster hebt, bij ons bent je aan het juiste adres voor een onderscheidend lichtplan.

Gedegen En Professioneel Advies

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Verlaag de energiekosten van je horecagelegenheid.

Het assortiment verlichting voor de horeca van Lightboxx bestaat uit krachtige en energiezuinige (led) verlichting. Denk hierbij aan inbouwspots, opbouwspots, wandlampen, hanglampen, maar ook rail verlichting behoort tot de mogelijkheden. Met onze energiezuinige verlichting bespaar je flink op de energiekosten van jouw horecagelegenheid. Die besparing kan al gauw oplopen tot maar liefst 80%, wat resulteert in lagere bedrijfskosten.

Lichtplan Restaurant
Nok Groningen - Verlichting Door Lightboxx

De juiste verhouding van de verlichting in de horeca.

Veel horecazaken slaan de plank nog vaak mis doordat er onvoldoende basisverlichting aanwezig is. Er is teveel decoratieve verlichting waardoor het voor je gasten lastig is om de menukaart te lezen. Het is daarom van belang om een juiste balans tussen basis verlichting en decoratieve verlichting te creëren. Ook is het fijn als je zelf de controle hebt over de hoeveelheid licht. Kies daarom altijd voor dimbare verlichting. Zo kan je op elk gewenst moment de verlichting naar wens aanpassen.

Lichtplan En Lichtadvies Voor Restaurants

Wij werken voor deze klanten

×Close search
Zoeken