Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content

Ben je op zoek naar een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw horecagelegenheid? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer, laat je je gasten langer verblijven en verhoog je je omzet. Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de horeca branche wanneer het aankomt op een professioneel lichtadvies, een uitgedacht lichtplan en hoogwaardige verlichting.

bg2

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca

Sfeer en beleving zijn dé belangrijkste aspecten binnen de horeca. Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Een restaurant, bar of hotel is een plek voor gezelligheid, een ruimte waar je je thuis moet voelen. Niet alleen het interieur, maar ook de verlichting moet de beleving van de klant versterken.

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca.

Verhoog de klantbeleving in de horeca

De horeca en “beleving” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wil je je gasten prettig verwelkomen en laten verblijven in een omgeving die ze verwelkomt, prikkelt en vasthoudt. De juiste beleving van je onderneming is daarom belangrijk. Die beleving creëer je niet alleen met een prachtig interieur, maar ook met sfeervolle verlichting. Zonder de juiste verlichting komt het interieur vaak niet tot zijn recht. Goede verlichting kan een simpel restaurant omtoveren tot een ware blikvanger. Een goed lichtplan is daarom van belang. Wij helpen je graag om van jouw onderneming een memorabel verblijf te maken.

Verhoog de klantbeleving in de horeca.

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg1
bg2
bg3

Verlaag de energiekosten van je horecagelegenheid.

Het assortiment verlichting voor de horeca van Lightboxx bestaat uit krachtige en energiezuinige (led) verlichting. Denk hierbij aan inbouwspots, opbouwspots, wandlampen, hanglampen, maar ook rail verlichting behoort tot de mogelijkheden. Met onze energiezuinige verlichting bespaar je flink op de energiekosten van jouw horecagelegenheid. Die besparing kan al gauw oplopen tot maar liefst 80%, wat resulteert in lagere bedrijfskosten.

bg3
Lichtplan restaurant

De juiste verhouding van de verlichting in de horeca.

Veel horecazaken slaan de plank nog vaak mis doordat er onvoldoende basisverlichting aanwezig is. Er is teveel decoratieve verlichting waardoor het voor je gasten lastig is om de menukaart te lezen. Het is daarom van belang om een juiste balans tussen basis verlichting en decoratieve verlichting te creëren. Ook is het fijn als je zelf de controle hebt over de hoeveelheid licht. Kies daarom altijd voor dimbare verlichting. Zo kan je op elk gewenst moment de verlichting naar wens aanpassen.

Lichtplan en lichtadvies voor restaurants

Wij werken voor deze klanten

bg1