Ga naar hoofdinhoud

Verlichting voor de horeca

Meer sfeer en beleving met onze lichtconcepten en lichtplannen voor de horeca
Verlichting voor de horeca

Ben je op zoek naar een onderscheidend en sfeervol lichtplan voor jouw horecagelegenheid? Met onze verlichting en lichtplannen creëer je meer sfeer, laat je je gasten langer verblijven en verhoog je je omzet. Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de horeca branche wanneer het aankomt op een professioneel lichtadvies, een uitgedacht lichtplan en hoogwaardige verlichting.

Sfeer en beleving met onze verlichting voor de horeca

Sfeer en beleving zijn dé belangrijkste aspecten binnen de horeca. Het creëren van een unieke en gedenkwaardige ervaring voor elke gast is belangrijk om klantentrouw te verzekeren. Een restaurant, bar of hotel is een plek voor gezelligheid, een ruimte waar je je thuis moet voelen. Niet alleen het interieur, maar ook de verlichting moet de beleving van de klant versterken.

Verhoog de klantbeleving in de horeca

De horeca en “beleving” zijn onlosmakelijk met elkaar verbonden. Als ondernemer wil je je gasten prettig verwelkomen en laten verblijven in een omgeving die ze verwelkomt, prikkelt en vasthoudt. De juiste beleving van je onderneming is daarom belangrijk. Die beleving creëer je niet alleen met een prachtig interieur, maar ook met sfeervolle verlichting. Goede verlichting kan een simpel restaurant omtoveren tot een ware blikvanger. Een goed lichtplan is daarom van belang.

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen kant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
Kosten Lichtplan

Energiekosten verlagen in de horeca

Als het op verlichting voor de retail aankomt hebben wij specialisten in huis die de markt kennen, retailtrends nauwlettend volgen en weten wat er in de markt speelt. Met die kennis voorzien wij winkeliers en retailers al jaren van onderscheidende lichtplannen die winkeliers doen groeien. Dit doen we met een hoogwaardig assortiment retailverlichting, out-of-the-boxx ideeën en weloverwogen keuzes.

Verhouding van verlichting in de horeca

Veel horecazaken slaan de plank nog vaak mis doordat er onvoldoende basisverlichting aanwezig is. Er is teveel decoratieve verlichting waardoor het voor je gasten lastig is om de menukaart te lezen. Het is daarom van belang om een juiste balans tussen basis verlichting en decoratieve verlichting te creëren. Ook is het fijn als je zelf de controle hebt over de hoeveelheid licht. Kies daarom altijd voor dimbare verlichting. Zo kan je op elk gewenst moment de verlichting naar wens aanpassen.

Retail Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je horecagelegenheid? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de horeca, inspirerende projecten en de beste merken van horeca verlichting voor je samengesteld.

Vraag de brochure aan
Retail Lighting brochure