skip to Main Content
Verlichting Voor De Automotive En Autoshowrooms
Verlichting Voor De Automotive En Autoshowrooms
Verlichting Voor De Automotive En Autoshowrooms
Verlichting Voor De Automotive En Autoshowrooms

Ben je op zoek naar een onderscheidend en uniek lichtplan voor jouw autoshowroom? Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de automotive branche wanneer het aankomt op hoogwaardige verlichting.

Verlichting voor de automotive

Verlichting binnen de automotive branche speelt een belangrijke rol in de beleving en de uiteindelijke beslissing van een klant. Het is van belang om de klant een welkom gevoel te geven bij binnenkomst. Maar het aanbod auto’s moeten ook goed verlicht worden. Na de beslissing van de klant vindt de verkoop plaats in het kantoor. Hier wil je de klant ook een prettig en welkom gevoel geven. Daarom behoeft iedere showroom een specifieke aanpak om de verschillende ruimtes op de juiste manier te verlichten.

Een doordacht lichtplan voor jouw autoshowroom

De kracht van een goed lichtplan in de automotive sector is dat de aantrekkingskracht van de auto’s wordt versterkt. Denk hierbij aan de juiste lichtkleur, maar ook de reflectie in de auto’s en een gelijkmatige verdeling van het licht. De juiste kleurweergave van de auto’s is daarom een belangrijk speerpunt. Bovendien houden we in onze lichtplannen sterk rekening met de flexibiliteit van de verlichting wanneer de opstelling in de showroom verandert.

Soorten verlichting voor autoshowrooms

In onze lichtconcepten maken we gebruik van 3 soorten verlichting: basisverlichting, functionele verlichting en decoratieve verlichting. In elke zone of ruimte dien je een bepaalde hoeveelheid basisverlichting te hebben, zoals rail verlichting en spots. Deze worden hoofdzakelijk gebruikt voor het uitlichten van het aanbod auto’s. Decoratieve verlichting wordt juist gebruikt voor het accentueren van de zones en ruimtes en om een prettige en warme sfeer te creëren.

Work
Work
Work
Work
Work
Work
Work

Recente succesverhalen

A-Point Almere
A-Point Almere
Automotive
Auto Flevo Harderwijk - Showroom Verlichting
Auto Flevo Harderwijk
Automotive
Porsche Centrum Amsterdam
Porsche Centrum Amsterdam
Automotive
Knook Breda
Bolides in de spotlights bij Knook Breda
Automotive

Download onze Retail Lighting brochure

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je autoshowroom? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de automotive sector, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Ja, ik wil inspiratie opdoen
Retail Lighting brochure - Verlichting voor winkels - Winkelverlichting