Ter uitbreiding van ons team zijn we op zoek naar nieuwe collega's.
skip to Main Content

Ben je op zoek naar een onderscheidend en uniek lichtplan voor jouw autoshowroom? Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de automotive branche wanneer het aankomt op hoogwaardige verlichting.

bg2

Verlichting voor de automotive

Verlichting binnen de automotive branche speelt een belangrijke rol in de beleving en de uiteindelijke beslissing van een klant. Het is van belang om de klant een welkom gevoel te geven bij binnenkomst. Maar het aanbod auto’s moeten ook goed verlicht worden. Na de beslissing van de klant vindt de verkoop plaats in het kantoor. Hier wil je de klant ook een prettig en welkom gevoel geven. Daarom behoeft iedere showroom een specifieke aanpak om de verschillende ruimtes op de juiste manier te verlichten. Een autoshowroom moet in de allereerste plaats in staat zijn een auto goed uit te lichten, maar moet daarbij ook een weerspiegeling zijn van het merk.

Verlichting voor autoshowrooms en de automotive sector

Een doordacht lichtplan voor jouw autoshowroom

De kracht van een goed lichtplan voor een autoshowroom is dat de aantrekkingskracht van de auto’s juist wordt versterkt. Denk hierbij aan de juiste lichtkleur, maar ook de reflectie van de verlichting in de auto’s en een gelijkmatige reflectie van het licht. Bovendien is een juiste kleurweergave van de auto’s een belangrijk speerpunt. Tot slot wil je een zo laag mogelijke energierekening. Een autoshowroom is in veel gevallen een groot oppervlakte om te verlichten en heb je dus veel verlichting nodig. Lightboxx biedt een ruime keuze led verlichting waarmee je als autoshowroom al snel tot 80% bespaart op de energiekosten van je verlichting.

Verlichting voor autoshowrooms en de automotive sector

Kies voor ons lichtadvies voor autoshowrooms

Wij verzorgen in het hele traject

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu gebruikte of spiksplinter nieuwe auto’s verkoopt, voor ieder budget maken wij een lichtplan.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Wij verzorgen het hele verlichtingstraject van A tot Z

Sparren over de verlichting voor jouw project?

Laat je verrassen door onze creatieve en persoonlijke aanpak. Samen komen we tot een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur.

Geen klant-en-klare oplossingen, maar een echte maatwerk aanpak voor jouw autoshowroom
Een uniek en op maat gemaakt lichtplan dat aansluit op jouw interieur, maar ook op het doel van de ruimte.
We focussen ons op een lichtplan met een persoonlijke touch. Daarom staan jouw wensen voorop.
Lichtadvies aanvragen
bg1
bg2
bg3

Soorten verlichting voor autoshowrooms

In onze lichtconcepten maken we gebruik van 3 soorten verlichting: basisverlichting, functionele verlichting en decoratieve verlichting. In elke zone of ruimte dien je een bepaalde hoeveelheid basisverlichting te hebben. De functionele verlichting, zoals rail verlichting en spots, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het accentueren of uitlichten van het aanbod auto’s of specifieke campagnes. Decoratieve verlichting wordt juist gebruikt voor het accentueren van de zones en ruimtes en om een prettige en warme sfeer te creëren.

Soorten verlichting autoshowroom en de automotive sector

Recente succesverhalen

bg3
A-Point Almere
A-Point Almere
Automotive
Auto Flevo Harderwijk - Showroom verlichting
Auto Flevo Harderwijk
Automotive
Porsche Centrum Amsterdam
Porsche Centrum Amsterdam
Automotive
Knook Breda
Knook Breda
Automotive

Download onze Retail Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je autoshowroom? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de automotive sector, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Ja, ik wil inspiratie opdoen
bg2
Retail Lighting brochure - Verlichting voor winkels - Winkelverlichting