skip to Main Content

Verlichting voor de automotive en autoshowrooms

Ons licht schept aandacht in jouw showroom
Vraag lichtadvies aan

Ben je op zoek naar een onderscheidend lichtplan voor jouw autoshowroom? Lightboxx is dé voorkeurspartner voor veel bedrijven in de automotive branche wanneer het aankomt op hoogwaardige verlichting.

Verlichting voor de automotive

Verlichting binnen de automotive branche speelt een belangrijke rol in de beleving en de uiteindelijke beslissing van een klant. Het is van belang om de klant een welkom gevoel te geven bij binnenkomst. Maar het aanbod auto’s moeten ook goed verlicht worden. Na de beslissing van de klant vindt de verkoop plaats in het kantoor. Hier wil je de klant ook een prettig en welkom gevoel geven. Daarom behoeft iedere showroom een specifieke aanpak om de verschillende ruimtes op de juiste manier te verlichten. Een autoshowroom moet in de allereerste plaats in staat zijn een auto goed uit te lichten, maar moet daarbij ook een weerspiegeling zijn van het merk.

Verlichting Voor Autoshowrooms En De Automotive Sector

Een doordacht lichtplan voor jouw autoshowroom

De kracht van een goed lichtplan voor een autoshowroom is dat de aantrekkingskracht van de auto’s juist wordt versterkt. Denk hierbij aan de juiste lichtkleur, maar ook de reflectie van de verlichting in de auto’s en een gelijkmatige reflectie van het licht. Bovendien is een juiste kleurweergave van de auto’s een belangrijk speerpunt. Tot slot wil je een zo laag mogelijke energierekening. Een autoshowroom is in veel gevallen een groot oppervlakte om te verlichten en heb je dus veel verlichting nodig. Lightboxx biedt een ruime keuze led verlichting waarmee je als autoshowroom al snel tot 80% bespaart op de energiekosten van je verlichting.

Verlichting Voor Autoshowrooms En De Automotive Sector

Kies voor ons lichtadvies voor autoshowrooms

Wij verzorgen in het hele traject

Wij hebben alles in huis om jouw project van A tot Z vakkundig te verzorgen.

Een lichtplan voor ieder budget

Of je nu gebruikte of spiksplinter nieuwe auto’s verkoopt, voor ieder budget maken wij een lichtplan.

Gedegen en persoonlijk advies

Kwaliteit en service staan bij ons hoog in het vaandel. Daarom geven we je professioneel en persoonlijk advies voor jouw project.

Wij Verzorgen Het Hele Verlichtingstraject Van A Tot Z

Klaar voor een maatwerk lichtplan?

Soorten verlichting voor autoshowrooms

Omdat niet iedere ruimte in een autoshowroom hetzelfde is heb je voor iedere ruimte een ander soort verlichting nodig. In onze lichtconcepten maken we gebruik van 3 soorten verlichting: basisverlichting, functionele verlichting en decoratieve verlichting. In elke zone of ruimte dien je een bepaalde hoeveelheid basisverlichting te hebben. De functionele verlichting, zoals rail verlichting en spots, worden hoofdzakelijk gebruikt voor het accentueren of uitlichten van het aanbod auto’s of specifieke campagnes. Decoratieve verlichting wordt juist gebruikt voor het accentueren van de zones en ruimtes en om een prettige en warme sfeer te creëren.

Soorten Verlichting Autoshowroom En De Automotive Sector

Ook klant worden? Dit mag je verwachten

Duurzame En Ecologische Verlichting

Duurzame verlichting

Onze verlichting wordt duurzaam geproduceerd. Oude verlichting wordt na gebruik niet weggegooid, maar hergebruikt of optimaal gerecycled

Turnkey Projecten

Turnkey projecten

Van concept en planning tot realisatie: Lightboxx verzorgt het gehele verlichtingstraject van a-tot-z. Zo houd jij tijd over voor belangrijke…

Flexibiliteit

Flexibiliteit

Door onze eigen productie, eigen installatieteam en flexibele instelling kunnen wij snel schakelen. Daardoor zijn lichtplannen snel te realiseren.

Maatwerk Verlichting

Maatwerk verlichting

Naast ons assortiment design verlichting, ontwerpen en produceren we ook maatwerk verlichting in onze productieruimte.

Lichtadvies Op Locatie

Lichtadvies op locatie

Wij geven graag lichtadvies op locatie. Zo kunnen we direct de huidige situatie analyseren en een gedegen advies uitbrengen.

Ruim 75 Merken Verlichting

Meer dan 75 merken verlichting

Alleen de beste en mooiste merken design verlichting nemen wij op in onze selectie. Kwaliteit staat hierbij altijd voorop.

Download onze Retail Lighting brochure.

Ben je op zoek naar de mooiste inspiratie en ideeën voor de verlichting van je autoshowroom? We hebben een gratis brochure boordevol met de mooiste verlichting voor de automotive sector, inspirerende projecten en de beste merken van retail verlichting voor je samengesteld.

Retail Lighting Brochure - Verlichting Voor Winkels - Winkelverlichting
×Close search
Zoeken