Ga naar hoofdinhoud

Kennisbank

Casambi algemene handleiding

Arjan
Arjan
Arjan
Arjan

Lichtsturing heeft de afgelopen jaren een enorme sprong gemaakt. Casambi is een van de meest toonaangevende bedrijven op het gebied van slimme draadloze lichtsturing. Casambi is een gebruiksvriendelijk systeem, waarmee verlichting kan worden aangestuurd.

Naast draadloze wandbediening, kun je ook eenvoudig via de gratis Casambi App op uw smartphone of tablet de verlichting bedienen. Het Casambi systeem is draadloos en werkt op basis van Bluetooth Low Energy (BLE). Dit zorgt voor een veilige verbinding, omdat Bluetooth een zogeheten ‘mesh’ vormt waarbinnen alle onderdelen met elkaar communiceren. Je hebt dus, na een eenmalige configuratie via het WiFi netwerk, geen internetverbinding nodig om de verlichting aan te sturen.

Alles wat je moet weten vind je in de Casambi algemene handleiding. Hierin lees je onder andere hoe je een netwerk aanmaakt, groepen verlichting aanmaakt en de verlichting instelt, scènes aanmaakt en nog veel meer.

Vragen over Casambi?

Heb je vragen over de Casambi algemene handleiding? Neem dan gerust eens contact met op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Tags

Artikel delen

Kennisbank

Hoppa! Nog meer interessante kennis voor jou.

Nog niet uitgeleerd? Check dan snel onze andere kennisbank artikelen.