skip to Main Content
Lightboxx neemt maatregelen tegen het Coronavirus. Lees meer over onze maatregelen

Lichtadvies

Vrijblijvend lichtadvies

Maak een afspraak

Vrijblijvend een afspraak maken

De juiste verlichting is een essentiële en bepalende factor voor de beleving van een ruimte. Niet alleen voor thuis, maar ook voor je klanten wanneer je een eigen onderneming hebt zoals een winkel. Omdat verlichting een ingewikkeld vraagstuk kan zijn, helpen wij je graag om het beste resultaat uit jouw onderneming of woning te halen met vrijblijvend lichtadvies. Onze lichtadviseurs hebben ervaring met verschillende verlichtingsvraagstukken, van winkels, horecagelegenheden, kantoren tot woningen. Wij helpen samen met ondernemers en particulieren om lichtconcepten te realiseren die aansluiten op hun situatie en ruimtes versterken. Wij stellen jouw wensen altijd centraal en gaan geen uitdaging uit de weg.

Vraag lichtadvies aan
Lichtadvies En Lichtplan
Het ontwerptraject

Hoe gaan we te werk?

Lichtadvies En Lichtplan Op Locatie

Advies op locatie

Wij komen bij jou langs op locatie. Zo kunnen we niet alleen kennis maken in jouw vertrouwde omgeving, maar kunnen we gelijk aan de slag met een analyse van de ruimtes. Zo krijgen we een goed beeld van de situatie. We zullen de huidige situatie nauwkeurig analyseren om vervolgens gezamenlijk jouw wensen in kaart brengen. Aan de hand van jouw wensen gaan we aan de slag om tot een doordacht maatwerk lichtplan te komen dat aansluit op alle criteria.

Lichtconcept En Offerte

Lichtconcept en offerte

Als we alle benodigde informatie hebben verzameld en een duidelijk beeld hebben van de situatie zullen we voor je aan de slag gaan. Als eerste maken we een uitgebreid lichtplan. Aansluitend maken we een nauwkeurige lichtberekening van de verlichting. Als alles klopt en het lichtplan perfect is is zullen we een scherpe offerte voor je opstellen. Zo weet je altijd waar je aan toe bent en kom je niet voor verassingen te staan. Wel zo transparant.

Presentatie En Levering Van Je Lichtplan

Presentatie en levering

Nadat we het lichtplan en de offerte gereed hebben zullen we een vervolgafspraak met je inplannen om ons lichtplan aan je te presenteren. Dit doen we middels een 2D lichtplan met legenda, een moodboard met sfeerbeelden om je een duidelijke indruk te geven van het concept en het design. Vervolgens zullen wij de offerte stapsgewijs met je doornemen en toelichten. Zo weet je precies wat je kan verwachten en kom je dus nooit voor verassingen te staan.

Lichtadvies

Maak een afspraak

Ben je benieuwd wat we voor jou in petto hebben? Neem dan gerust een contact met ons op voor gratis en vrijblijvend lichtadvies en een lichtplan. We gaan graag voor je aan de slag om jouw bedrijf of woning in de spotlights te zetten.

[[[["field18","contains","Zakelijk"]],[["show_fields","field19,field20,field21"]],"and"],[[["field21","contains","Anders"]],[["show_fields","field22"]],"and"]]
1
Projectsoort
Fase project
keyboard_arrow_leftPrevious
Nextkeyboard_arrow_right
×Close search
Zoeken