Ga naar hoofdinhoud

Domotica en lichtsturing.

Krijg volledige controle over je verlichting met onze domotica oplossingen voor thuis of op het werk.
Domotica en smart home automation producten bij Lightboxx

Ben je op zoek naar slimme aansturing van jouw verlichting en andere apparaten? Bij Lightboxx ben je aan het juiste adres voor een innovatieve aansturing voor jouw verlichting, ook wel domotica of smart lighting genoemd. Met onze slimme domotica producten ben jij in controle en bedien jij je verlichting in een handomdraai vanaf een centrale plek in je huis of bedrijf, of zelfs met onze gebruiksvriendelijke app.

Slim je verlichting bedienen met domotica

Bij thuiskomst nooit meer het hele huis of kantoor doorlopen om de verlichting in te schakelen. Dat is het gemak van domotica. Bedien de verlichting met één centrale smart hub, of onze innovatieve app. Maar niet alleen verlichting, ook al je andere slimme apparaten zijn via onze app te bedienen. Zo creëer je in een handomdraai meer comfort en houd je tijd over voor de dingen die er echt toe doen!

Vraag lichtadvies aan

Welke domotica systemen zijn er

Er zijn verschillende domotica systemen op de markt. Maar doorgaans werken wij met de meest professionele domotica systemen, zoals KNX, ZigBee, Crestron, Rako en Casambi. Met deze systemen werken wij al jaren en daarom hebben onze programmeurs veel kennis in huis over deze merken en de werking per systeem. Voor welk domotica systeem je moet kiezen is afhankelijk van je wensen en behoeften. Wij adviseren je daar graag in.

Domotica en smart home automation producten bij Lightboxx

Bedien eenvoudig al je slimme apparaten

Verlichting

Bedien de verlichting eenvoudig vanaf één platform of onze app.

Multimedia

Bedien eenvoudig al je multimedia-apparaten vanuit elke ruimte.

CV & verwarming

Bedien de temperatuur in een handomdraai via ons domoticaplatform.

Zonwering

Handmatig bedienen? Met onze domotica app laat je de zonwering automatisch in- of uitschakelen.

Camera en beveiligingsystemen

Houd jouw woning of bedrijf eenvoudig in het vizier via ons platform en bedien eenvoudig de toegang tot je woning of bedrijf.

Aanwezigheidsdetectie

Schakel de verlichting automatisch aan of uit bij aan- of afwezigheid.

Toegangspoorten

Bedien op afstand de toegang(en) van je woning of bedrijf.

Geschikt voor zowel nieuwbouw- als renovatieprojecten

Onze slimme domotica producten zijn uitermate geschikt voor nieuwbouwwoningen. Tijdens de bouw kan er in de aanleg van de technische installaties al rekening gehouden worden met alle ruimtes en apparaten die jij wilt bedienen. Ook voor bestaande woningen zijn onze domotica producten geschikt. Zonder veel hak- of breekwerk zijn onze slimme producten te integreren in jouw woning of bedrijfspand.

Basalte Eve Domotica
Basalte Fibonnaci
Domotica En Smart Home Automation Producten Bij Lightboxx

Domotica voor particulieren en bedrijven

Onze domotica producten en oplossingen zijn er niet alleen voor particulieren, maar ook voor bedrijven die de verlichting in hun bedrijfspand slim willen sturen. Onze producten zijn geschikt voor bijna iedere toepassing, of het nou om een woning, kantoor, restaurant of winkel gaat, domotica is bijna overal toepasbaar.