Casambi is een Fins bedrijf dat slimme en toekomstbestendige lichtsturing ontwikkeld. Het bedrijf is opgericht door Timo Pakkala en Elena Lehtimäki die daarvoor samen op het Nokia Research Center werkten. Daar kwamen ze al in een vroeg stadium in aanraking met de bluetooth Low Energy draadloze technologie die daar ontwikkeld werd. Ze zagen de potentie van de deze technologie in en wilden dit graag toepassen in een eigen systeem voor slimme lichtsturing. Daarmee was Casambi geboren.

Vandaag de dag vind je bluetooth terug in bijna alle smartphones, tablets, computers en zelfs smartwatches. Aangezien zo goed als iedereen tegenwoordig wel een van die apparaten met bluetooth heeft, is Casambi bijna overal wel te integreren. Doordat het bedrijf er zo snel bij was hebben ze kunnen uitgroeien tot marktleiders op het gebied van lichtsturing via bluetooth. De belangrijkste kernwaarden zijn gebruiksvriendelijkheid, goede prestaties en de schaalbaarheid van het systeem. Of het nou gaat om de sturing van 1 designlamp boven de keukentafel of een cloud-based systeem voor een groot bedrijf, het kan allemaal.

Slimme lichtsturing koop je bij Lightboxx

Ben je op zoek naar slimme lichtsturing voor jouw verlichting? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Casambi wel wat.

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de domotica producten van Casambi. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste domotica? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar om je te adviseren.

Officieel dealer van Casambi

Lightboxx is officieel dealer van Casambi. Wij bestellen de domotica van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de domotica van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Casambi en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.