Geluid dat passie oproept, een design dat stijl uitstraalt en hoogwaardige premiumkwaliteit: dat is waar NewTec Design:Audio voor staat. NewTec Design:Audio werd in 2000 opgericht in Zuid-Tirol, Italië vanuit het idee om een luidspreker te ontwikkelen die geluid gelijkmatig over 360° verspreidt.

Deze gepatenteerde technologie vormt vandaag de dag nog steeds de kern van al hun producten. De unieke 360° geluidsverspreiding bereikt elke hoek van de kamer met een ongeëvenaarde consistentie. Het elegante ontwerp integreert moeiteloos in elk interieur, met diverse montagemogelijkheden voor de perfecte plaatsing.

De luidsprekers van NewTec kunnen moeiteloos worden aangesloten op 3 fase verlichtingssystemen. Dit biedt de perfecte mogelijkheid om tijdens het ontwerptraject van het lichtplan óók eventuele audiosystemen naadloos te integreren in het lichtplan. Doordat licht en geluid door Lightboxx gecombineerd kan worden in het lichtplan, bespaar je al gauw enkele duizenden euro’s op ontwerp- en installatiekosten doordat je geen derde partij hoeft in te schakelen voor het ontwerp van het audioplan en de bijkomende installatiekosten.

In vergelijking met conventionele luidsprekersystemen zijn er bij NewTec 40% minder afzonderlijke luidsprekers nodig voor een optimale geluidsproductie, waardoor de installatie en installatiekosten aanzienlijk lager zijn. Onze luidsprekers passen ook naadloos in het verlichtingsontwerp van de ruimte en bieden een esthetische symbiose met de omgeving.

Slimme lichtsturing koop je bij Lightboxx

Ben je op zoek naar slimme lichtsturing voor jouw verlichting? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van NewTec Design Audio wel wat.

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de domotica producten van NewTec Design Audio. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste domotica? Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We staan graag voor je klaar om je te adviseren.

Officieel dealer van NewTec Design Audio

Lightboxx is officieel dealer van NewTec Design Audio. Wij bestellen de domotica van dit merk rechtstreeks bij de producent. Heb je een vraag over de domotica van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van NewTec Design Audio en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze klantenservice. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.