Umage is een Deens designlabel, opgericht in 2008 door Jacob Nannestad Hansen en Søren Ravn Christensen. De merknaam is een Deens woord dat vertaald kan worden naar ‘ergens moeite voor doen’. En laat dat nou precies zijn waar het bedrijf zich iedere dag mee bezighoudt. Het bedrijf wil graag kwalitatief Deens design betaalbaar maken op een duurzame manier. Van de armaturen zelf tot het materiaal waarin ze verpakt zitten, alles wordt zo duurzaam mogelijk aangepakt.

Belangrijke kenmerken van de verlichting van Umage zijn de flexibiliteit en de multifunctionaliteit. Door te ontwerpen met multifunctionaliteit in het achterhoofd zijn er minder producten nodig in een ruimte. De meeste armaturen zijn zowel te gebruiken als hanglamp, vloerlamp en tafellamp. Kijk bijvoorbeeld naar de veelzijdige Eos serie en zijn vele toepassingen en kleuren. Ook de iconische Conia is op meerdere manieren in te passen in ieder Scandinavisch interieur.

Het assortiment van Umage

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Umage wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Umage. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Umage koop je bij Lightboxx

Verlichting van Umage koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Umage en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.