In Antwerpen combineerde Axel van den Bossche en Veerle Wenes hun specialiteit en professionele smaak en begonnen met Valerie Objects. Muller van Severen was een van de eerste designers die de handen in een sloeg met Valerie Objects. Naast verlichting heeft Valerie Objects een van de moeilijkste dagelijkse voorwerpen een nieuw jasje gegeven, bestek.

Het assortiment van Valerie Objects

Ben je op zoek naar een Minimalistisch armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Valerie Objects wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Plafonnières, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Minimalistisch interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Valerie Objects. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Valerie Objects koop je bij Lightboxx

Verlichting van Valerie Objects koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Valerie Objects en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.