Ga naar hoofdinhoud

Auto Flevo Harderwijk

De automotive sector is voor ons geen onbekend terrein. Showroom verlichting is immers één van onze expertises. Nadat we verschillende lichtplannen hebben gerealiseerd voor onder andere Porsche Centrum Amsterdam en Knook Breda, was nu Auto Flevo in Harderwijk aan de beurt voor een passend lichtplan.
Opdrachtgever
Auto Flevo Harderwijk
Sector
Automotive
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Levering
Auto Flevo Harderwijk

Auto Flevo is de officiële dealer voor de regio Noord West Veluwe van de automerken: Audi, Volkswagen en Volkswagen Bedrijfswagen. Bij het kopen van een auto staat de service centraal. Auto Flevo onderscheidt zich met een geweldige service, alles draait om de ervaring vanaf het moment dat je de showroom in loopt tot het moment van aanschaf. Deze kwaliteit van service gaat gepaard met het goed uitlichten van de geweldige auto’s die zij in hun showroom hebben staan. Van geweldige daily drivers tot echte sportwagens, het staat allemaal in de showroom van Auto Flevo.

Showroom verlichting

Succesformule van dag- en kunstlicht

Om dit showroom verlichting concept tot een succes te maken hebben we optimaal gebruik gemaakt van de grote raampartijen, het daglicht en de juiste verlichting. De wens van de klant was om een economisch, maar effectief lichtplan te ontwikkelen. Daarom hebben we samen met de klant gekozen voor een hoogwaardige 3-fase railspot met een lichtopbrengst van 5000 lumen met een kleurtemperatuur van 5000 kelvin. Deze combinatie zorgt voor helder wit licht zodat de kleuren van de auto’s juist worden weergeven.

Binnenkijken bij Auto Flevo Harderwijk

Auto Flevo Harderwijk - Showroom verlichting
Auto Flevo Harderwijk
Auto Flevo Harderwijk
Auto Flevo Harderwijk
Auto Flevo Harderwijk
Auto Flevo Harderwijk
Auto Flevo Harderwijk
Showroom verlichting

Fotografie door Athon

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Lichtplan Voor Luxe Villatuin In Sambeek
Cast Iron Westfield No Guts No Glory Sign