Ga naar hoofdinhoud

Project

Bolides in de spotlights bij Knook Breda

Knook Breda begon als een van de eerste Land Rover-dealers in Nederland. In hun familiebedrijf staat kennis en kunde van hun auto’s voorop. Om de renovatie van Knook Breda af te ronden is ons gevraagd een uniek en verfijnd verlichtingsconcept te creëren dat past bij de look & feel van de showroom.
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda
Knook Breda

“In 2002 verhuisden we naar onze huidige locatie aan de Veldsteen in Breda. Hier bouwde Gerard Knook een van de eerste Experience Centres van Nederland. Vanaf dit jaar nam zijn dochter Renata Knook, die inmiddels al enkele jaren werkzaam was binnen dit familiebedrijf, het stokje van haar vader over. Tot op heden staat zij nog steeds aan het hoofd van dit echte familiebedrijf en doet ze dit met veel passie en enthousiasme. Deze familiesfeer is ook duidelijk merkbaar wanneer u de showroom van Knook Breda betreedt”.

Wij werden benaderd door Knook om een exclusief verlichtingsconcept te ontwikkelen en realiseren welke de exclusieve auto’s complimenteert en nauw aansluit op het interieur van de showroom. Een strak ontwerp en een minimalistische uitstraling stonden centraal in dit unieke project. In onze productiefaciliteit hebben we een exclusief maatwerk armatuur ontwikkeld en het resultaat is een strakke dimbare lichtlijn met een zeer hoge lichtopbrengst, een uitstekende lichtkleur en kleurweergave-index. Naast deze lichtlijnen hebben we ook minimalistische inbouwspots als primaire verlichting geïnstalleerd om de werkvloer, het kantoor, de werkplaats en de balie optimaal uit te lichten.

Fotografie door Frank Poppelaars

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.