Ga naar hoofdinhoud

Verlichting is zoveel meer

Gedurfde verlichtingsconcepten die tot de verbeelding spreken
Verlichting lichtplan lichtadvies

Saaie en emotieloze ruimtes behoren tot het verleden dankzij onze grenzeloze lichtplannen. Beloofd!

Wat wij doen met verlichting

Verlichting is een breed begrip. Daarom verdelen we onze expertise verlichting in drie activiteiten. Naast het ontwerpen en realiseren van onderscheidende maatwerk lichtplannen, geven we ook gedegen lichtadvies en leveren we design verlichting van ruim 80 toonaangevende merken.

Creatieve lichtplannen zonder grenzen.

Een ruimte verlichten is een lastig vraagstuk? Daar denken wij anders over. Saaie ruimtes en emotieloze lichtplannen horen tot het verleden dankzij onze gedurfde en creatieve lichtplannen. We brengen sfeer, persoonlijkheid en bak liefde samen in een lichtplan waar jij van gaat glimlachen. Dat is onze belofte. Bakkie doen?

Klinkt goed! Ik wil meer weten
Waarom Kiezen Voor Ons Lichtadvies?

Toepassingen voor verlichting

Met ons maatwerk lichtadvies en persoonlijke aanpak helpen we je graag om een uniek lichtplan te ontwerpen dat aansluit op jouw ruimte en wensen. Een ruimte sfeervol verlichten is namelijk meer dan een spotje ophangen.

Meer dan 80 merken design verlichting

Lightboxx is trots om officieel dealer te zijn van merken als Flos, Artemide, Foscarini, Jacco Maris, Moooi, Secto Design, Stout, Tonone en nog vele andere bekende merken. Strak, modern, minimalistisch, landelijk of Scandinavisch design. In ons assortiment bestaat uit meer dan 80 merken verlichting en daardoor vind jij altijd de stijl die bij jouw interieur past.

Bekijk onze merken
Meer dan 75 merken design verlichting

Maatwerk verlichting

Als standaard verlichting niet voldoet geven we niet op. Dankzij onze eigen productie kunnen we de verlichting voor jouw project helemaal op maat maken. Een stapje verder zetten en meedenken in oplossingen zit in onze natuur. En deze meerwaarde vertalen we naar de wow-factor in jouw project.

Maatwerk Verlichting Bij Lightboxx