Vanaf donderdag 1 juni 2023 zullen designliefhebbers, professionals, ontwerpers en klanten wereldwijd veel van hun favoriete meubel-, verlichtingsontwerpen en accessoires vinden binnen één nieuw designhuis: Audo Copenhagen. Dit nieuwe merk is voortgekomen uit de samenvoeging van MENU en by Lassen en is het nieuwste lid van de portfolio van luxemerken van de Design Holding Group, naast merken als Flos, B&B Italia en Louis Poulsen.

Audo Copenhagen weerspiegelt zowel een eeuw van Deense designtrots als een moderne, wereldwijde visie die voortdurend zal uitbreiden en evolueren. Dankzij zijn oorsprong heeft het merk iconische ontwerpen evenals hedendaagse samenwerkingen met wereldwijd gerenommeerde ontwerpers.

“Audo House weerspiegelt de samenwerkingsgeest van Audo Copenhagen. Door opnieuw te definiëren hoe we ontwerp, ruimte en uiteindelijk hoe we met elkaar in contact komen gebruiken, is het een creatieve bestemming voor krachtige ideeën, prachtig ontwerp en inspiratie. Onze zoektocht naar het creëren van een gevoel van gemeenschap geeft een hogere waarde aan de objecten en ruimtes die we creëren.”

— Joachim Kornbek-Engell Hansen

De naam Audo weerspiegelt de nauwe band met The Audo, een uniek concept in Kopenhagen dat in 2019 werd geopend onder MENU, waar meesterlijk co-werkruimtes en evenementfaciliteiten, een café, restaurant en conceptwinkel, evenals een exclusieve residentie in één gemeenschapsvormend universum samenkomen.

In de toekomst zal The Audo worden omgedoopt tot Audo House en dienen als centrale hub voor Audo Copenhagen, waar het uitgebreide assortiment meubels, verlichting en accessoires van het merk te zien zal zijn, samen met een zorgvuldig samengestelde selectie kunstwerken en producten van vergelijkbare wereldwijde luxemerken.

Vanaf donderdag 1 juni 2023 zullen we het merk MENU op onze website omdopen tot Audo Copenhagen.

Heb je vragen over Audo Copenhagen, de collectie verlichting of een andere vraag? Neem dan gerust eens contact met ons op. We helpen je graag verder. We zijn op werkdagen bereikbaar van 08:30 tot 17:30.