Ga naar hoofdinhoud

Kennisbank

Handleiding Keylight Ghibli Trimless stucframes

Handleiding Keylight Ghibli Trimless Stucframes
Arjan
Arjan
Arjan
Arjan

Trimless armaturen, oftewel randloze armaturen, hebben een naadloze aansluiting op het plafond en zijn daardoor de laatste jaren enorm in populariteit gestegen. Niet voor niets, want dit type verlichting is tijdloos, elegant en past in vrijwel elk modern interieur waar inbouwmogelijkheden zijn.

De Ghibli trimless spots van ons huismerk Keylight zijn hoogwaardig, duurzaam en kennen een breed scala aan toepassingsmogelijkheden zoals woningen, kantoren, winkels, showrooms of werkruimtes. De Ghibli Trimless spots bestaan uit twee delen: een stucframe en de spot zelf. Het stucframe dient in het plafond gemonteerd en gesteld te worden voordat je het plafond gaat stuccen. Na montage valt het stucframe iets buiten het plafond, maar na een dunne laag pleisterwerk zal het frame naadloos aansluiten met het plafond. Probeer dit altijd goed af te stemmen met je stukadoor.

Om het je makkelijk te maken heeft Keylight een uitgebreide handleiding ontwikkeld waarin de montage stapsgewijs wordt uitgelegd.

Vragen over Handleiding Keylight Ghibli Trimless stucframes?

Heb je vragen over de Handleiding Keylight Ghibli Trimless stucframes? Neem dan gerust eens contact met op met onze klantenservice. We helpen je graag verder.

Download handleiding

Tags

Artikel delen

Kennisbank

Hoppa! Nog meer interessante kennis voor jou.

Nog niet uitgeleerd? Check dan snel onze andere kennisbank artikelen.