Brick in the Wall is een Belgisch bedrijf, opgericht door ontwerper Frank Verschuere. Het verlichtingsbedrijf produceert sinds 1996 strak vormgegeven inbouwarmaturen voor toepassing in wanden en plafonds. De armaturen zijn zodanig ontworpen dat ze met hun minimalistische uitstraling geheel versmelten met het oppervlak waarin ze ingebouwd worden. Daarom zijn de armaturen van Brick in the Wall erg gewild in architecturale omgevingen, maar tegenwoordig ook steeds meer in residentiële omgevingen.

Het assortiment van Brick in the wall

Ben je op zoek naar een Architecturaal armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brick in the wall wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Grondspots en Inbouwspots. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Architecturaal interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Brick in the wall. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Brick in the wall koop je bij Lightboxx

Verlichting van Brick in the wall koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Brick in the wall en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.