Kreon is een toonaangevend merk in de wereld van de architecturale verlichting voor binnen en buiten. De collectie bestaat uit zeer hoogwaardige armaturen die tot in de perfectie worden ontworpen en geproduceerd. De armaturen van Kreon worden wereldwijd in de meest prestigieuze projecten gebruikt. Niet voor niets ook, want door de zeer hoge kwaliteit en minimalistische vormgeving zijn ze gewild door talloze ontwerpers en architecten. De armaturen zijn ontdaan van alle overtollige details waardoor er een elegant en zuiver armatuur ontstaat dat helemaal samensmelt met de omgeving. Daarom zal je bij veel architecten en ontwerpers het boek van Kreon op het bureau zien liggen. Enkele favoriete armaturen zijn de Up 80, de Holon serie, de Aplis inbouwspots, de strakke Down-in-Line inbouwspots en de Cadre.

Het assortiment van Kreon

Ben je op zoek naar een Architecturaal armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Kreon wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Opbouwspots, Railspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Architecturaal interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Kreon. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Kreon koop je bij Lightboxx

Verlichting van Kreon koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Kreon en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.