Keylight is een Nederlandse leverancier en ontwerpt sinds 2004 duurzame design verlichting voor binnen- en buitentoepassingen. Daarnaast produceert Keylight niet alleen standaard verlichting, maar ook maatwerk lichtoplossingen behoren tot de mogelijkheden. Hierbij ligt de focus op een elegant, strak en minimalistisch design. Met een eigen productieruimte ontwerpt Keylight zowel functionele verlichting alsmede design verlichting voor bijvoorbeeld de retail en winkels, kantoren, horecagelegenheden en toepassingen voor buiten. Enkele iconische armaturen zijn de Ghibli inbouwspot, Paso en Ledimo trackspots en de Block wandarmaturen.

Het assortiment van Keylight

Ben je op zoek naar een Architecturaal armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Keylight wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Grondspots, Hanglampen, Inbouwspots, Opbouwspots, Railspots en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Architecturaal interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Keylight. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Keylight koop je bij Lightboxx

Verlichting van Keylight koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Keylight en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.