Wat hebben we gedaan?

In samenwerking met de gemeente Nijkerk hebben wij deze prachtige fontein mogen sponsoren. De fontein wordt aangelicht door 36 waterdichte RVS spots in RGB (rood-groen-blauw) voorzien van energiezuinige ledmodules. Deze verlichting kan op afstand worden bediend met een App op de telefoon en kan de fontein makkelijk van allerlei kleuren worden voorzien.

“Het idee speelt al jaren door mijn hoofd om deze fontein, die zo prominent aanwezig is op de aanrijroute vanuit Hoevelaken, attractiever te maken”.

Lightboxx Genomineerd Voor Gouden Parel Eemvallei 2021

Edwin

Directeur van Lightboxx

Het is de bedoeling dat in de toekomst de verlichting van deze fontein gekoppeld wordt aan de mooiste toren van Nederland. Dat geeft een aantal extra mogelijkheden met betrekking tot lichteffecten op speciale momenten. Denk bijvoorbeeld aan het dimmen van de verlichting gedurende avond/nacht of een specifieke kleur tijdens een feestdag, zoals Koningsdag.

Sponsoring

Edwin Overduin: “Het idee speelt al jaren door mijn hoofd om deze fontein, die zo prominent aanwezig is op de aanrijroute vanuit Hoevelaken, attractiever te maken. Tegelijkertijd is het van deze tijd om dit op een duurzame manier te doen door middel van energiezuinige LED. De besparing in stroom en service & onderhoudskosten is enorm. De mogelijkheden met de kleuren van led geven de fontein van Nijkerk zo steeds weer een ander aanblik”.