skip to Main Content

Luxe tuin woonboerderij Hoevelaken

Buitenverlichting voor deze villatuin Hoevelaken
Prachtige beplanting, zwembaden, kunst en exclusieve materialen: ze vormen vaak de ingrediënten van een luxe tuinontwerp. Maar ook sfeervolle verlichting mag zeker niet ontbreken in een luxe tuin. Met de juiste verlichting voor buiten zorg je voor een verlengde van je woning en trek je de sfeer van binnen ook naar buiten. Zo ook in deze luxe tuin in Hoevelaken.
Opdrachtgever
Sector
Diensten
Verlichting voor tuinen en parken

Luxe en weelde in de tuin

Samen met de bewoners van deze luxe woonboerderij, hebben we een passend en sfeervol lichtplan voor de tuin en het buitenverblijf ontworpen. Bij luxe tuinen staat de woning vaak in het centrum van de aandacht. Het “uitlichten” van de woning in een bijpassende groene omgeving is hier belangrijk. Aansluiting op elkaar van binnen en buiten was daarom de speerpunt in de conceptvorming. Tijdens de ontwerpfase en het uitzoeken van de buitenverlichting, werd sterk rekening gehouden met het naadloos samenbrengen van de sfeer in de woning en de tuin.

Buitenverlichting luxe tuin Hoevelaken

Hoogwaardige buitenverlichting

In dit project hebben we gebruik gemaakt van de hoogwaardige buitenverlichtingsarmaturen van Keylight. De platanen, bomenpartijen en de onderzijde van het dak van de veranda hebben we sfeervol geaccentueerd met grondspots. Rondom de villa en de schuur hebben we elegante zwarte wandlampen gebruikt om de gevels uit te lichten en deze functioneren tevens als oriëntatielicht.

Buitenkijken bij de woonboerderij in Hoevelaken

Buitenverlichting luxe tuin Hoevelaken
Buitenverlichting luxe tuin Hoevelaken
Wandlampen aan de gevel buiten
Bomen aanlichten met grondspots
Grondspots gevel buitenverlichting
Plataan aanlichten met grondspots
Bomen aanlichten met grondspots
Buitenverlichting luxe tuin Hoevelaken
Buitenverlichting luxe tuin Hoevelaken

Fotografie door Hans Gorter

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Winkelverlichting Jac Hensen Dordrecht
Jac Hensen Dordrecht
Retail
Hanglamp Glazen Bol
Woonboerderij Doornspijk
Residentieel