Ga naar hoofdinhoud

Moderne villatuin in het Brabantse Oeffelt

Een tijdje geleden hebben we voor de eigentijds villa in Oeffelt een uniek, sfeervol en volledig geautomatiseerd lichtplan gerealiseerd voor de woning. De bewoners ware zo tevreden over de verlichting, dat we kort na de oplevering van het lichtplan voor de woning ook werden gevraagd om een uitgedacht lichtplan voor de moderne villatuin.
Opdrachtgever
Van Bon Elektro
Sector
Tuinen
Diensten
Lichtplan, Lichtadvies, Levering
Moderne villatuin Oeffelt

Oprit en entree

Aan de voorzijde van het huis hebben we onder de entree een indirecte lichtlijn geplaatst om zo de entree te accentueren. Het pad naar de entree hebben we sfeervol verlicht met tuinspots van Flos, de Casting. Deze hebben we eveneens gebruikt in de voortuin aan de straatkant en de oprit.

Grondspots oprit

Carport

Onder de carport, direct naast de woning, hebben we hoogwaardige en waterdichte inbouwspots van Keylight geplaatst, de Alpha R. Deze spots zijn aangesloten op een bewegingssensor die is aangesloten op het lichtsturingssysteem van Rako waardoor de verlichting automatisch aanspringt bij aanwezigheid.

Tuinverlichting

Achtertuin

In de achtertuin hebben een de bomen geaccentueerd middels grondspots van het merk Kreon. Omdat het om vrij hoge bomen gaat, hebben we gebruik gemaakt van een grondspot met een hoog aantal lumen en een brede gradenbundel, om zo de bomen in zijn geheel vanaf onder te verlichten.

Buitenkijken bij moderne villatuin

Grondspots oprit
Moderne villatuin Oeffelt
Tuin verlichting grondspots
Moderne villatuin Oeffelt
Buitenverlichting
Kreon buitenverlichting
Moderne villatuin Oeffelt
Moderne villatuin Oeffelt

Fotografie door Lightboxx

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt

Flos Chasen Hanglamp
DENHAM Rotterdam