Ga naar hoofdinhoud

Project

Moderne villatuin in het Brabantse Oeffelt

Een tijdje geleden hebben we voor de eigentijds villa in Oeffelt een uniek, sfeervol en volledig geautomatiseerd lichtplan gerealiseerd voor de woning. De bewoners waren zo tevreden over de verlichting, dat we kort na de oplevering van het lichtplan voor de woning ook werden gevraagd om een uitgedacht lichtplan voor de moderne villatuin.
Moderne Villatuin Oeffelt
Moderne Villatuin Oeffelt
Grondspots Oprit
Moderne Villatuin Oeffelt
Moderne Villatuin Oeffelt
Moderne Villatuin Oeffelt
Buitenverlichting
Kreon Buitenverlichting

Oprit en entree

Aan de voorzijde van het huis hebben we onder de entree een indirecte lichtlijn geplaatst om zo de entree te accentueren. Het pad naar de entree hebben we sfeervol verlicht met tuinspots van Flos, de Casting. Deze hebben we eveneens gebruikt in de voortuin aan de straatkant en de oprit.

Carport

Onder de carport, direct naast de woning, hebben we hoogwaardige en waterdichte inbouwspots van Keylight geplaatst, de Alpha R. Deze spots zijn aangesloten op een bewegingssensor die is aangesloten op het lichtsturingssysteem van Rako waardoor de verlichting automatisch aanspringt bij aanwezigheid.

Achtertuin

In de achtertuin hebben een de bomen geaccentueerd middels grondspots van het merk Kreon. Omdat het om vrij hoge bomen gaat, hebben we gebruik gemaakt van een grondspot met een hoog aantal lumen en een brede gradenbundel, om zo de bomen in zijn geheel vanaf onder te verlichten.

Fotografie door Lightboxx

Betrokken partijen

Tags

Artikel delen

Projecten

Deze klanten hebben we ook blij gemaakt met een maatwerk lichtplan.

Nóg meer inspiratie opdoen? Check dan deze vette projecten eens.