Bij The Links Valley geniet je van een potje 9 holes op de North of South course, de prachtige drivingrange voor het oefenen van je slagen. Na afloop kun je heerlijk genieten van een hapje en een drankje in de naastgelegen brasserie “The Valley”.

Allereerst, en bovendien een van de belangrijkste punten, is de verlichting op de golfbaan zelf. Na zonsondergang wil je natuurlijk niet in het donker golfen. Daarom hebben we de baan voorzien van maatwerk led masten om de baan effectief en optimaal te verlichten. Daarnaast hebben we ook de driver range verlicht door zwarte 3-fase rail en led railspots.

Brasserie The Valley

De brasserie bij The Links Valley hebben we sfeervol verlicht middels van zwarte 3-fase rail met de Barro spot van ons huismerk Keylight. Deze spots zijn voorzien van een Dim-To-Warm led module met 720 lumen. Deze spot heeft een lichtkleur die te dimmen is van 2200 tot 2800 Kelvin. Hierdoor is het mogelijk om het in de brasserie in een handomdraai aan te passen aan de gelegenheid en het tijdstip van de dag.

Niet minder belangrijk is ook het decoratieve aspect als het gaat om verlichting. Boven de tafel, de zitjes en de bar hebben we gebruik gemaakt van de Secto Design Secto 4201. Deze ambachtelijk gemaakte hanglampen geven de ruimte een exclusieve, sfeervolle uitstraling en projecteren een speels lichteffect op de wanden wanneer het buiten donker is. Daarnaast hebben we in het midden van de brasserie twee opvallende blikvangers geplaatst. De Mesh hanglampen zijn van het merk Luceplan en vormen een centraal punt in de brasserie.

Slimme lichtsturing met Rako domotica

De verlichting hebben we aangesloten en geprogrammeerd op het gebruiksvriendelijk lichtsturingsplatform van Rako. Hierdoor kan de klant de verlichting gecentraliseerd bedienen, zoals het in- en uitschakelen van zones, scènes aanmaken en schakelen, maar ook het dimmen van de verlichting hoort hierbij tot de mogelijkheden.