Ga naar hoofdinhoud

De zin en onzin omtrent levensduur led verlichting

Arjan
De zin en onzin omtrent levensduur led verlichting
De zin en onzin omtrent levensduur led verlichting

De levensduur van led lichtbronnen, zoals led modules en retrofit led lampen is een Unique Selling Point voor veel fabrikanten van led verlichting. Als je als consument led verlichting aanschaft wil je uiteraard een product dat zo lang mogelijk mee gaat. Maar wie of wat bepaald er hoe lang de verlichting mee gaat?

In veel gevallen zijn het de fabrikanten die de levensduur bepalen. Je kan je als consument dus afvragen in hoeverre het aantal uur dat op de verpakking van de lamp klopt. In het artikel “de zin en onzin omtrent de levensduur van led verlichting” van Bureau NSVV wordt geprobeerd om meer duidelijkheid te scheppen hoe de levensduur wordt bepaald en hoe dit ingewikkelde proces werkt.

In veel gevallen zijn het de fabrikanten die de levensduur bepalen. Je kan je als consument dus afvragen in hoeverre het aantal uur dat op de verpakking van de lamp klopt. In het artikel “de zin en onzin omtrent de levensduur van led verlichting” van Bureau NSVV wordt geprobeerd om meer duidelijkheid te scheppen hoe de levensduur wordt bepaald en hoe dit ingewikkelde proces werkt.

Download whitepaper