William Brand en Annet van Egmond zijn beiden afgestudeerd aan de Hogeschool voor de Kunsten in Utrecht. Zij hebben in 1989 samen Brand van Egmond opgericht met als doel het vervaardigen van handgemaakte verlichting van de hoogste kwaliteit. Hun kenmerkende armaturen worden ontworpen zonder belemmeringen en zonder de huidige trends in acht te nemen. Hierdoor zijn de armaturen tijdloos en gaan ze generaties lang mee zonder uit de mode te raken. Met een zeer gevarieerde en bijzondere collectie design kroonluchters, plafonnières en vloerlampen is het een vooruitstrevend en zeer gewaardeerd designmerk.

Ieder armatuur wordt met de hand vervaardigd en is daarmee ook meteen uniek. Ze werken dan ook veelal samen met hun klanten om de verlichting specifiek naar wens te maken. Dit zorgt ervoor dat de verlichting in iedere ruimte moeiteloos kan worden ingepast en naar ieders smaak kan worden aangepast. Een van de bekende ontwerpen van Brand van Egmond is de Hollywood collectie. De combinatie van de natuurlijk vormen van de takken in een strakke zilveren kleur maken het een blikvanger in iedere ruimte.

Het assortiment van Brand van Egmond

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Brand van Egmond wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Brand van Egmond. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Brand van Egmond koop je bij Lightboxx

Verlichting van Brand van Egmond koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Brand van Egmond en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.