Het luxueuze merk Serip is opgericht in 1961 in Portugal en creëert ambachtelijke sculpturen die geïnspireerd zijn op de natuur door hun organische vormen. Dit leidt tot kunstige verlichting die opvallen door de minutieuze aandacht voor detail. Het ontwerp, in combinatie met de hoogwaardige kwaliteit, zijn de belangrijkste factoren voor het succes van het merk in de internationale markt. Dit vertaalt zich in onderscheidende verlichting met een geheel eigen karakter.

Het assortiment van Serip

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Serip wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Serip. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Serip koop je bij Lightboxx

Verlichting van Serip koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Serip en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.