Zoals vaak het geval is in de Italiaanse productie, is Masiero een echt familiebedrijf. Het bedrijf werd in 1981 opgericht als Emme Pi Light. In 2005 kreeg het bedrijf de naam Masiero toen Enrico Maria Masiero, de zoon van de oprichters van het bedrijf, Paolo Masiero en Marilena Pellizzato, zich bij het bedrijf aansloten. Het officiële debuut van het merk onder deze naam was in 2009. De verlichting van dit merk kenmerkt zich door het gebruik van exclusieve en hoogwaardige materialen, zoals kristalglas, metalen, zijde, keramiek en hout. Hierdoor ontstaan niet alledaagse armaturen met een zeer luxe uitstraling. Alle verlichting van Masiero wordt met de hand vervaardigd in hun eigen fabriek in nabij Venetië.

Het assortiment van Masiero

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Masiero wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Masiero. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Masiero koop je bij Lightboxx

Verlichting van Masiero koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Masiero en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.