Als gepassioneerd antiekverzamelaar is Theo Eichholtz altijd op zoek naar unieke en bijzondere voorwerpen en meubelstukken. Tijdens een trip naar Azië in de jaren 90 raakte hij geïntrigeerd door traditionele koloniale meubelstukken. Daar besloot hij dat hij deze meubelstukken en stijlen graag naar Europa wilde importeren. Dit markeert het begin van het bedrijf Eichholtz. In de loop der jaren is het bedrijf uitgegroeid tot één van ‘s werelds bekendste en meest gerenommeerde groothandels in luxe designmeubelen, verlichting en accessoires. Veel van hun eersteklas meubelen zijn moderne interpretaties van betoverend antiek.

Het werk van Eichholtz omvat het aanpassen van gekoesterde traditionele ambachten aan de decadente eisen van vandaag. Zij zijn er trots op dat ze artikelen van ongeëvenaarde schoonheid creëren die aan de hoogste normen op het gebied van design, kwaliteit en duurzaamheid voldoen. Neem eens een kijkje in hun enorme assortiment van kroonluchters. Deze bevat vele armaturen, van hypermodern tot klassiek en alles er tussenin. Ook de vele tafellampen zijn een verrijking van veel verschillende interieurs.

Het assortiment van Eichholtz

Ben je op zoek naar een Klassiek armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Eichholtz wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Klassiek interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Eichholtz. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Eichholtz koop je bij Lightboxx

Verlichting van Eichholtz koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Eichholtz en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.