DCW éditions is de verzamelnaam voor vijf prachtige verlichtingsseries, waaronder de populaire Lampe Gras serie, Lampe Mantis en Here Comes The Sun. Deze Franse collecties zijn functioneel, betrouwbaar en eerlijk. DCW éditions maakt elke lamp met grote zorg, wat resulteert in prachtig vormgegeven creaties. De lampen zijn niet alleen geschikt voor thuis, maar ook zeker op kantoor. De Lampe Gras N205 tafellamp is perfect om bij te werken en thuis te gebruiken. De Lampe Gras N304 XL Outdoor wandlamp kan zelfs in de tuin worden gezet. Wat vind je van de prachtige Lampe Gras N322 hanglamp? Deze hoort bij de ‘Les Acrobates de Gras’-categorie van DCW éditions. Kortom, voor veelzijdige retro lampen ben je bij DCW éditions aan het juiste adres.

Het assortiment van DCW éditions

Ben je op zoek naar een Modern armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van DCW éditions wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Modern interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van DCW éditions. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van DCW éditions koop je bij Lightboxx

Verlichting van DCW éditions koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van DCW éditions en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.