Sinds 2007 staat het Duitse merk Segula voor innovatieve en kwalitatieve led producten. De nieuwe Vintage Line combineert onvergelijkbare sfeerverlichting met het design van de historische gloeidraadlamp en met de nieuwste en meest efficiënte led technologie. Het merk Segula bied je een breed aanbod, hoge kwaliteit en een esthetisch mooi product.

Het assortiment van Segula

Ben je op zoek naar een Retro armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Segula wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Retro interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Segula. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Segula koop je bij Lightboxx

Verlichting van Segula koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Segula en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.