Lampe Gras is één van de vijf collecties van het van oorsprong Franse designlabel DCW éditions. Bernard-Albin Gras. Bernard-Albin was een van de grootste ontwerpers van de 20e eeuw en ontwierp in 1922 een reeks verfijnde en ergonomische lampen voor kantoren en werkplaatsen. De verlichting kan het beste worden omschreven als functioneel, betrouwbaar en eerlijk. Vandaag de dag zijn zijn ontwerpen nog steeds populair. Alle lampen worden met de grootste zorg gemaakt en zijn van zeer hoge kwaliteit, waardoor de mooiste creaties zijn ontstaan. De verlichting is zowel geschikt is voor thuisgebruik als op kantoor. De N206 tafellamp, bijvoorbeeld, geeft het perfecte licht om rustig bij te werken op kantoor. Maar ook thuis komt dit armatuur goed tot zijn recht. Daarnaast zijn er ook buitenarmaturen beschikbaar. Bijvoorbeeld de N214 XL Outdoor. Deze is zelfs in de tuin te gebruiken.

Het assortiment van Lampe Gras

Ben je op zoek naar een Retro armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Lampe Gras wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Retro interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Lampe Gras. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Lampe Gras koop je bij Lightboxx

Verlichting van Lampe Gras koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Lampe Gras en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.