Zangra is opgericht door architect Eve Van Dyck en designer Thierry Donnay. Voor de oprichting renoveerden zij La Maison Blanche, een voormalig hotel-restaurant in de Belgische Ardennen van bouwjaar 1850. Terwijl ze bezig zijn, raken ze meer en meer gefascineerd door een specifieke armatuur wat hangt in het voormalig hotel-restaurant. Nadat een zoektocht naar een gelijkaardig model uiteindelijk geen resultaat oplevert, krijgen ze het idee om een eigen lamp te ontwerpen in dezelfde stijl als deze vintage porseleinen armatuur, maar die tegelijk aan de elektrische normen van vandaag zou voldoen. De toon wordt gezet: Eve en Thierry beginnen een resem nieuwe porseleinen modellen te ontwerpen, van rozetten tot armaturen, sockets en plafondkappen. Binnen de kortste keren is het merk Zangra gelanceerd. Sinds 2010 heeft Zangra zijn gamma uitgebreid naar accessoires voor de badkamer, porseleinwaren en huishoudelijke artikels.

Het assortiment van Zangra

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Zangra wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Zangra. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Zangra koop je bij Lightboxx

Verlichting van Zangra koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Zangra en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.