Frederik Roijé is een internationaal ontwerpbureau dat diverse producten ontwerpt voor zowel de zakelijke markt als voor particulieren. Het bureau staat bekend om zijn creativiteit en innovatieve ontwerpen. Frederik Roijé verwelkomt samenwerkingsverbanden met partners die bereid zijn grenzen te overschrijden en zich te onderscheiden door een exclusief en innovatief ontwerp.

Het assortiment van Frederik Roijé

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Frederik Roijé wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Frederik Roijé. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Frederik Roijé koop je bij Lightboxx

Verlichting van Frederik Roijé koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Frederik Roijé en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.