Tonone is een Nederlandse designlabel, opgericht door de eveneens Nederlandse ontwerper Anton de Groof. Het merk staat voornamelijk bekend om hun populaire Bolt serie lampen. Deze serie bestaat uit wandlampen, vloerlampen, hanglampen, bureaulampen en tafellampen met een stoere en industriële look die zich in vele woonstijlen thuis voelen. De lampen zijn ontworpen vanuit een fascinatie voor mechanica en echt vakmanschap en dat zie je direct terug in het functionele ontwerp van deze lampen. Zonder al te veel details vallen de lampen direct op door hun bijzondere vormgeving en strakke lijnen. Kwaliteit, duurzaamheid en vakmanschap staat bij dit Brabantse merk hoog in het vaandel. Daarom werken ze voornamelijk met lokale ambachtslieden om hun verlichting te produceren. Naast de Bolt serie heeft Tonone ook nog andere populaire series, zoals de Atlas en Ella serie lampen.

Het assortiment van Tonone

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Tonone wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Tonone. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Tonone koop je bij Lightboxx

Verlichting van Tonone koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Tonone en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.