Puik is een relatief jong merk in de wereld van design verlichting en ook nog eens van Nederlandse bodem. Ontwerpers Freek Claessen en Daan Gescher sloegen in 2012 hun handen ineen en zo werd het designlabel geboren. Gedreven door design en kwaliteit brachten ze al snel een tal van design meubels en armaturen op de markt waarmee ze binnen no-time een aantal populaire designstukken creëerde. De collectie meubels, accessoires en verlichting laten zich namelijk niet alleen kenmerken door een uitgesproken design, maar ook een zeer hoge kwaliteit. Want kwaliteit is de drijvende kracht achter de collectie van dit “Dutch Design” label. Inmiddels hebben ze al een flinke reeks ontwerpers aan het label weten te binden waardoor de collectie steeds verder uitgebreid wordt. Een aantal populaire hanglampen van Puik zijn de Groove, Cone en de Lloyd.

Het assortiment van Puik

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Puik wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Tafellampen en Vloerlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Puik. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Puik koop je bij Lightboxx

Verlichting van Puik koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Puik en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.