Layer by Adje, de naam die gegeven wordt aan de op maat gemaakte licht- en interieurontwerpen uit de Layer-collectie. Layer Conceptual Design is tot stand gekomen door de Nederlandse ontwerper Adje Verhoeven. De Layer collectie kenmerkt zich door eenvoudige architectonische vormen met een robuuste touch & feel en door het gebruik van eerlijke en pure materialen zoals hout, staal en glas. In zijn ontwerpen is Adje Verhoeven altijd op zoek naar de balans tussen vorm en transparantie. De inspiratiebron voor de ontwerpen is te vinden in het minimalisme, dat uitgaat van eenvoudige primaire basisvormen en neutrale kleuren. De objecten kenmerken zich door het feit dat ze met hun soberheid direct aansluiten bij de hedendaagse interieurvormgeving.

Het assortiment van Layer by Adje

Ben je op zoek naar een Dutch design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Layer by Adje wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Opbouwspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Dutch design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Layer by Adje. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Layer by Adje koop je bij Lightboxx

Verlichting van Layer by Adje koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Layer by Adje en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.