Al jaren dragen we als Lightboxx de voetbalvereniging Sparta Nijkerk een warm hart toe. Sinds de beginjaren van Powerlight zijn wij sponsor van de club en dat blijft ook zo na onze naamsverandering naar Lightboxx.

Edwin Overduin is erg trots op de bijdrage die hij met Lightboxx kan doen. “Als bedrijf zijn we al vele jaren gevestigd in Nijkerk. We wilden dan ook graag wat terugdoen voor de Nijkerkse gemeenschap. Omdat we sport heel belangrijk vinden is de link met Sparta Nijkerk snel gelegd. Na heel wat jaren zilveren sponsor te zijn geweest was het tijd om, met de huidige groei van Lightboxx, ook de sponsoractiviteiten wat uit te breiden. We hebben de sponsorovereenkomst dan ook opgewaardeerd en zijn nu een trotse diamanten sponsor van deze prachtige club.”

Maatwerk Keylight Hexagon Profielen In De Clubkleuren

Vernieuwing Businessclub Sparta Nijkerk

Tijdens de Corona lockdown van afgelopen voorjaar waren er geen activiteiten in de Businessclub. “Het was natuurlijk een uitgelezen moment om aan de slag te gaan in het Van den Tweel Businesshome. Dat er zoveel handjes beschikbaar zijn en onze sponsors ook bereid zijn te helpen is natuurlijk prachtig. We denken nog steeds na over een uitbreiding van ons sponsorhome, maar voorlopig zitten we er weer pico bello bij”, sprak Rijk Veer namens de Businessclub.  Als Lightboxx hebben we daaraan bijgedragen met een fris en modern lichtplan. De montage is daarna geheel belangeloos verzorgd door Van Dunschoten Elektrotechniek.

Het lichtplan dat we als Lightboxx voor de businesshome van Sparta Nijkerk hebben ontworpen moest een frisse en moderne uitstraling hebben. Om een mooi contrast te vormen met het donkere plafond is er gekozen voor diverse maatwerk Hexa profielen van Keylight. Om het geheel mooi op de huisstijl aan te laten sluiten zijn deze in de clubkleur gespoten. Zo is de Businessclub weer goed verlicht, een prachtig uithangbord voor de club en een thuis voor de vele trouwe sponsoren.