Uiteindelijk hebben we een prachtig Experience Center – ook wel de BrandBoxx genaamd – weten te realiseren waar onze klanten een groot deel van onze collectie design verlichting kunnen bewonderen. In ons Experience Center kunnen klanten en bezoekers onder het genot van een goede kop koffie of thee verlichting écht beleven en bovenal zien wat licht kan doen met een ruimte.

“Verlichting kopen via internet kan een behoorlijke uitdaging zijn. Hoe groot is het armatuur? Hoeveel licht komt er uit de lichtbron? Welke lichtkleur moet ik kiezen? Past de lamp bij mijn interieur? Allemaal vragen die een afbeelding op internet niet kan beantwoorden. Klanten vinden het fijn om een armatuur in het echt te zien, er even aan te voelen en te zien of het past in hun interieur. Zeker omdat er aan verlichting nu eenmaal een prijskaartje zit”.

Chantal

Chantal

Lightdesigner bij Lightboxx

In de inspiratieruimtes zijn merken verlichting uit verschillende segmenten en prijsklassen te zien. Hierdoor zijn we in staat om voor ieder budget een passend merk aan te bieden dat aansluit op de wens van de klant. Elk merk biedt weer andere verrassende elementen die het randje van het begrip verlichting opzoekt.

Makkelijk keuzes maken

De Brandboxx, zoals ons Experience Center eigenlijk heet, is opgedeeld is zogenaamde “Boxen”. Iedere box bevat een greep armaturen van een toonaangevend merk. Denk hierbij aan merken zoals Flos, Brokis, Alex de Witte, Eichholtz, Foscarini, Jacco Maris en vele andere. Zo kunnen bezoekers snel en eenvoudig keuzes maken in de stijlen en vormgeving die ze aanspreken.

Clarissa van Holland, lightdesigner bij Lightboxx vertelt: “We vinden het belangrijk dat onze klanten een duidelijk overzicht krijgen van de merken verlichting die we aanbieden in ons Experience Center. Dit helpt onze klanten om makkelijker keuzes te maken wanneer we aan de slag gaan met een lichtplan. Zo kan de klant vrijwel direct zien of de stijl van het merk ze aanspreekt en bij hun interieur past, of niet natuurlijk”.

Chantal vervolgt: “Sommige noemen het een showroom, maar eigenlijk vind ik dat een verkeerde benaming. Ik noem het een inspiratieruimte waar mensen verlichting écht kunnen ervaren en kunnen zien wat licht doet. Licht is echt veel meer dan alleen de aspecten die mensen al kennen. Er komt zoveel meer bij kijken, zoals het esthetische aspect, maar ook de techniek en de afwerking van een armatuur. Omdat we in de praktijk zien dat er vaak te weinig wordt nagedacht over verlichting, hebben we nu een inspiratievolle ruimte neergezet waar we licht kunnen laten aansluiten op de gewenste beleving van de klant”.

Wisselende collectie design verlichting in het Experience Center

Naast een vaste collectie design verlichting vonden we het belangrijk om in te kunnen spelen op trends en actualiteiten. Daarom is de opzet van het Experience Center zo ontworpen dat we snel en eenvoudig armaturen kunnen wisselen.

“Hierdoor kunnen we telkens weer een toonaangevend merk of juist een opkomend merk uitlichten. Het is juist leuk om ook bekende, maar ook minder bekende merken met een fantastisch assortiment een podium te geven”, zegt Clarissa.

“Licht is zoveel meer dan de aspecten die mensen van licht kennen”

Chantal

Chantal

Lightdesigner bij Lightboxx

Experience Center Lightboxx Nijkerk - Showroom Design Verlichting Langs De A28

Bezoek ons Experience Center

In onze Experience Center kun je onder het genot van een kopje koffie (of thee) een groot gedeelte van ons assortiment design verlichting bekijken. Bovendien kunnen we je ook helpen met een uitgedacht lichtplan! Wil je een kijkje komen nemen? Je bent van harte welkom. Wel vragen we je om vooraf een afspraak te maken via onze klantenservice op telefoonnummer 033 – 2460331 of stuur een e-mail naar klantenservice.