Het gebeurt niet elke dag dat er ineens een cameraploeg op de stoep staat. Compleet overrompeld en met de gouden confetti nog om hem heen dwarrelend wordt er een camera in zijn gezicht gedrukt. Wat is zijn eerste reactie op het binnenslepen van de nominatie? Hij houdt het kort maar krachtig, met een brede lach op zijn gezicht: “Ja, wat moet ik zeggen? Geweldig!”.

Gouden Parel Eemvallei

Het harde werk van Edwin sinds de oprichting van het bedrijf is niet onopgemerkt gebleven in de regio. Ondernemers uit de regio kunnen elk jaar hun stem uitbrengen om zo een ondernemer uit de regio te nomineren voor de Gouden Parel award. We hopen dan ook zeker dat Edwin namens Lightboxx deze award in de wacht kan slepen.

Daar kunnen we jullie hulp goed bij gebruiken! Op de stempagina van de Gouden Parel kan iedereen die het met ons eens is dat Edwin deze onderscheiding verdiend, zijn of haar stem uitbrengen. Iedere stem is welkom om Edwin en het bedrijf in het zonnetje te zetten.

“Wie langs het pand van Lightboxx in Nijkerk rijdt, twijfelt er geen seconde aan dat ondernemer Edwin Overduin een visionair is. Het unieke design en het feit dat het pand elke dag met een andere kleur verlicht wordt, is een toonbeeld van creativiteit. Edwin snapt dat verlichting de sleutel is tot een fijne belevenis, of dat nu thuis is, op kantoor of in een groot winkelcentrum. De identiteit is ijzersterk: bij Lightboxx denken ze ‘outside the box’ en staat het wauw-effect centraal. Ondernemers in de regio Eemvallei vonden het tijd om Edwin eens voor het voetlicht te brengen en te belonen met een nominatie voor de Gouden Parel”.