Belux is in 1970 opgericht als producent van verlichting voor werkplaatsen. Tien jaar later hebben ze besloten de focus te verleggen naar de ontwikkeling van designlampen voor woon- en werkruimten.  Het bedrijf ontwikkelt zijn lampen in nauwe samenwerking met externe designers, wiens ideeën over concepten en vormen worden gecombineerd met de interne licht- en productietechnische knowhow. Belux houdt zich bezig met het oplossen van lastige verlichtingsopgaven in openbare gebouwen en woningen. Daarvoor ontwikkelt, produceert en verkoopt Belux innovatieve lampen die worden gekenmerkt door een moderne en energiezuinige verlichtingstechniek, een functioneel design, hoogwaardige materialen en een zorgvuldige afwerking.

Belux beschouwt lampen als een centraal element van de interieurinrichting. Ze moeten dan ook aan de hoogste functionele en decoratieve eisen voldoen. Een goed voorbeeld hiervan is de Cloud serie. Die armaturen geven voldoende licht om functioneel te zijn, terwijl ze ook mooi zijn om te aanschouwen. Een andere populaire serie zijn de diverse Koi varianten die door de jaren heen zijn uitgebracht.

Het assortiment van Belux

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Belux wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Belux. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Belux koop je bij Lightboxx

Verlichting van Belux koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Belux en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.