Het Belgische label TossB ontwerpt verlichtingsarmaturen vanuit de overtuiging dat licht van groot belang is op ons gemoed en functioneren. Veel aspecten spelen een rol bij het ontwerp. Ze zijn niet allemaal meetbaar, maar wel voelbaar. TossB staat garant voor een tijdloos en duurzaam product. Bekende armaturen zij de Cone hanglamp en de 25° wandlamp.

Het assortiment van TossB

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van TossB wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Buitenverlichting, Hanglampen, Opbouwspots, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van TossB. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van TossB koop je bij Lightboxx

Verlichting van TossB koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van TossB en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.