Het Britse ontwerp- en productiebedrijf Tom Dixon produceert sinds 2002 voornamelijk design meubels, woonaccessoires en opvallende design verlichting. De gelijknamige ontwerper begon het bedrijf in 2002 na een carrière bij de Finse meubelfabrikant Artek. In zijn vrije tijd haalde hij veel plezier uit het lassen van oude motorfietsen. Maar hij kon echter meer dan alleen lassen en begon zich in de hierop volgende jaren steeds vaker bezig te houden met het maken van allerhande meubels en verlichting. Het bedrijf kwam in een stroomversnelling na de lancering van hun meest opvallende creatie: de Mirrorball lamp. Bekende ontwerpen van Tom Dixon zijn de Coppershade serie, de Melt serie hanglampen en de Beat Light serie. De verlichting van Tom Dixon staat garant voor een opvallend en tijdloos ontwerp dat zich in veel woonstijlen thuis voelt.

Het assortiment van Tom Dixon

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Tom Dixon wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Kroonluchters, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Tom Dixon. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Tom Dixon koop je bij Lightboxx

Verlichting van Tom Dixon koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Tom Dixon en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.