Oty Light is van origine een Italiaans merk en nog een relatief onbekend in de wereld van de (design) verlichting, hoewel ze een aantal zeer fraaie armaturen op de markt hebben. Het zal menig interieurarchitect nog weinig zeggen, want het is een merk wat eigenlijk nog ontdekt moet worden. Ondanks dat het merk nog niet veel allure heeft, hebben ze wel een aantal zeer fraaie lampen ontwikkeld waar wij mee werken. Een van deze lampen is de Moma hanglamp. Een echte allemansvriend als je het ons vraagt. Want de Oty Light Moma voelt zich prima thuis in veel interieurstijlen. Hoe dan ook, Oty Light heeft de ambitie om een gevestigde naam te worden in de wereld van design verlichting. Wat ons betreft zal ze dat met de huidige collectie verlichting zeker lukken.

Het assortiment van Oty Light

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Oty Light wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Bureaulampen, Hanglampen, Inbouwspots, Railspots, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Oty Light. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Oty Light koop je bij Lightboxx

Verlichting van Oty Light koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Oty Light en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.