CTO Lighting is opgericht in 1998 en is een van de meest toonaangevende Britse merken op het gebied van design verlichting. Het merk symboliseert pure elegantie en maakt gebruik van exclusieve en luxueuze materialen, zoals met de hand afgewerkt messing, mondgeblazen glas en ambachtelijk bewerkte steen.

Door het gebruik van deze materialen en hun ongekend hoge kwaliteit werd CTO Lighting al snel wereldwijd erkend als een eigentijds, luxe verlichtingsbedrijf. De verlichting van CTO Lighting is geliefd bij vooraanstaande interieurontwerpers en architecten en daarom vind je de verlichting terug in prestigieuze projecten zoals The Savoy Hotel, The Dorchester London, St. Pancras Renaissance Hotel en Chiltern Firehouse.

Het assortiment van CTO Lighting

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van CTO Lighting wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen, Plafonnières, Tafellampen, Vloerlampen en Wandlampen. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van CTO Lighting. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van CTO Lighting koop je bij Lightboxx

Verlichting van CTO Lighting koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van CTO Lighting en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.