Toen de Canadese ontwerper en kunstenaar Omar Arbel, de oprichter van Bocci, in 2005 de ’14’ hanglamp ontwierp, werd het vrijwel direct een klassieker in de wereld van design verlichting. Na de lancering van het allereerste ontwerp nam het productportfolio een vogelvlucht. Al gauw waren de ontwerpen wereldwijd bij vele toonaangevende architecten bekend. De verlichting vind je daarom terug in diverse prestigieuze projecten van over de hele wereld. De collectie kenmerkt zich door hun opvallende en eigentijdse ontwerpen met een geheel eigen karakter dat je nergens anders terugziet. Je zou bijna kunnen zeggen dat het op zichzelf staande kunst is.

Het assortiment van Bocci

Ben je op zoek naar een Design armatuur voor jouw interieur? Dan ben je bij Lightboxx aan het juiste adres. Misschien vind je het uitgebreide assortiment van Bocci wel wat. De collectie verlichting van dit unieke merk bestaat uit prachtig vormgegeven Hanglampen en Kroonluchters. De verlichting is in vele woonstijlen toe te passen en in het bijzonder in een Design interieur. Voor welk armatuur ga jij?

Kijk gerust eens rond en laat je inspireren door de verlichting van Bocci. Kun je nog wel wat extra hulp gebruiken bij het vinden van de juiste verlichting of hoe je een uitgedacht lichtplan voor jouw interieur maakt? Lees dan eens onze tips hoe je in 5 stappen een lichtplan kan maken.

Verlichting van Bocci koop je bij Lightboxx

Verlichting van Bocci koop je eenvoudig bij Lightboxx. Heb je een vraag over de verlichting van dit merk of ben je op zoek naar een specifiek product van Bocci en staat deze niet op onze website. Neem dan gerust eens contact op met onze contact. We helpen je graag verder. Ook bij grote aantallen helpen we je graag aan een scherpe offerte.